Pankotai Lili nevetséges helyesírási hibáján röhögnek az interneten - fotó

Vágólapra másolva!
Vasárnap Pankotai Lili vezetésével pár tucat baloldali tüntető megpróbálta megzavarni a köztársasági elnök hivatalában megrendezett nyílt napot, de ezúttal sem jártak sikerrel. Novák Katalin köztársasági elnök váratlanul megjelent a helyszínen, és nyugodtan válaszolt az olykor indulatos, olykor demagóg kérdésekre. Az interneten viszont terjed egy fotó, amin látszik, hogy Pankotai Lili - Bangónéhoz hasonlóan - nevetséges helyesírási hibával írta fel saját trikójára szemtelenkedését. Úgy látszik, egyik kiképzőtisztje, a baloldali háttérember, Somogyi Zoltán csak hangosbeszélőbe kiabálni tanította meg, helyesen írni nem.
Vágólapra másolva!

Ahogy megírtuk, egy tanár valamit kérdezett a köztársasági elnöktől, de a Somogyi Zoltán által kiképzett, 18 éves aktivista, Pankotai Lili belekiabált és elszavalta saját, betanult kérdését.

A botránykeltés óta Pankotai Lili borzalmas helyesírási hibáján röhögnek az interneten, Deák Dániel üzent is neki:

"Lili! A legnagyobb jóindulattal. A baloldal csak kihasznál! Nagy Blankához és sok más gyerekhez hasonlóan most éppen benned látnak politikai lehetőséget. Tüntetésszervezés helyett inkább fektess nagyobb hangsúlyt a tanulásra, mert felnőtt korodban ezzel csak olyan kínos jelenetekre futja majd, mint Bangónénak, meg Kunhalminak..."