Láncfűrésszel támadt apjára az érdi férfi, azzal akarta megölni, aztán a kiásott sírba tenni

Vágólapra másolva!
Egész életében szekálta, és bántotta az apja, ezért akart végezni vele az érdi férfi. Legalábbis ezt mondta. Ami biztos, hogy láncfűrésszel támadt rá az apjára, amivel összekaszabolta. Valószínűleg csak azért nem tudta megölni, mert a fűrész leállt. Pedig a fiú mindent megtervezett, még az apja sírját is előre megásta.
Vágólapra másolva!

Láncfűrészes támadáshoz riasztották a rendőröket egy éve Érdre. Amikor megérkeztek, a családi házban, egy sérült apát találtak, és a fiát, aki addigra eltüntette a támadáshoz használt láncfűrészt.

Az idősebb férfi kórházba került, 34 éves fiát pedig elfogták.

A történtekre, és a kapcsolatukról később a két férfi teljesen eltérően beszélt.

Az apa szerint soha nem volt közöttük gond, vele egy telken, de külön lakrészben élő fia azonban hosszú évekkel azelőtt kezdődött nézeteltérésekről, szekálásról, agresszivitásról, gyerekkori bántalmazásról beszélt.

A régóta felgyülemlett feszültség a támadás napján tetőzött a fiúban, aki úgy érezte, nem tudja tovább elviselni apja zsarnokoskodását.

Úgy döntött megöli, majd a veteményesben elássa. Míg apja boltba ment, mindent előkészített: a sufniból előkereste a láncfűrészt, feltöltötte benzinnel, majd az udvaron várt. Két órán keresztül állt mozdulatlanul, mire apja belépett a kiskapun.

A beindított láncfűrésszel rontott rá, és azt üvöltötte, hogy megöllek.

A fűrész azonban megakadt a hátráló apja ruhájában és leállt. Miközben az idősebb férfi elesett, fia a lefulladt láncfűrésszel ütötte tovább a hátán csúszva menekülni próbáló apja kezét, hasát, lábát.

Forrás: Police.hu

Miközben a fiú a motoros fűrész újraindításával próbálkozott, apja feltápászkodott, kiszaladt az utcára és egy szomszédtól kért segítséget. Fia követte ugyan az akkor már beindított fűrésszel, de egyik rokona rábeszélésére végül letette.

Az 53 éves apát kórházba vitték, csak a szerencsének köszönhető, hogy nem történt tragédia.

A támadó beismerő vallomást tett, részletesen elmondott mindent, az előzményeket, a kiváltó okokat. Azt is elmondta, hogy

átöltözött, miután ruhája koszos, benzines lett; tudta, érkeznek a rendőrök, be fogják vinni, ahol tiszta ruhában kell megjelennie.

Napokon belül vádat emelhetnek ellene.