Karácsonyék teljesítették Gyurcsány akaratát: nemet mondtak a békepárti határozatra

conflict Horizontal
A member of the Ukrainian White Angels Special Police Team walks amongst the debris of a multi-storey residential building, destroyed following an air strike in the frontline town of Avdiivka, Donetsk region on April 10, 2023, amid the Russian invasion of Ukraine. (Photo by Genya SAVILOV / AFP)
Vágólapra másolva!
Parancsba adat Gyurcsány Ferenc a Fővárosi Közgyűlésben ülő bábjainak, hogy mondjanak nemet a békepárti határozatra, Karácsony Gergely és társai pedig "szó nélkül teljesítették Gyurcsány utasítását" - közölte a Fidesz. 
Vágólapra másolva!

A baloldal ismét bebizonyította, hogy a háború pártján áll - írta közleményében a Fidesz. A nagyobbik kormánypárt szerint "Gyurcsány emberei ma a Fővárosi Közgyűlésen is nemet mondtak a békére". "A guruló dollárokért cserébe a baloldal a háború pártján áll, hiszen ezt várják el tőlük a finanszírozóik."

A Gyurcsány vezette baloldal továbbra is a háború pártján áll Forrás: AFP/Genya Savilov

"Ezért adta parancsba Gyurcsány Ferenc a Fővárosi Közgyűlésben ülő bábjainak, hogy mondjanak nemet a békepárti határozatra - fogalmazott közleményében a Fidesz, hozzáfűzve: Karácsony Gergely és társai pedig "szó nélkül teljesítették Gyurcsány utasítását". A baloldalt továbbra sem érdekli a magyar emberek érdeke, "a guruló dollárokért cserébe bármire képesek".