Halász János: Le kéne ülni beszélgetni

HALÁSZ János
Budapest, 2020. november 30. Halász János fideszes képviselő felszólal napirend előtt az Országgyűlés plenáris ülésén 2020. november 30-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Vágólapra másolva!
Halász János, a Fidesz országgyűlési képviselője és frakciószóvivője a Heti TV Pirkadat című műsorában beszélt a debreceni ügyekről, valamint az országgyűlés előtt álló feladatokról.
Vágólapra másolva!

A politikus elsőként a Debrecent érintő ügyekről beszélt. Mint elmondta, nemrég ünnepelték a város napját, amikor is díszpolgári címeket és egyéb kitüntetéseket adnak át az arra érdemeseknek. Ezen kívül a képviselő szerint azt is érdemes megjegyezni, hogy Debrecen is készül már a tavaszra, ma már egészen más a város hangulata.

Szóba került az akkumulátorgyár is. Halász János szerint ma már csak a politikai feszültségek érezhetőek, amik szinte természetesek, hiszen jövőre önkormányzati választások lesznek. Ám az is igaz, hogy a szakmai indulatok csillapodni látszanak, az emberek kezdik megérteni, miért is döntött például a város vezetése arról, hogy az Egyetemmel közösen, a hatóságoktól független ellenőrző rendszert fognak bevezetni, ezzel egy valóban biztonságos, modern környezetet biztosít a város.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.