Felfüggesztették a szexért fogyasztószert felíró orvost

Vágólapra másolva!
A szexért fogyasztószert felíró orvos saját maga kérte a kamarában viselt tisztségeinek felfüggesztését. Ezt arra hivatkozva tette, hogy a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya nyomozást folytat ellene - derül ki a Magyar Orvosi Kamara Országos Elnökségének vasárnapi közleményéből.
Vágólapra másolva!

Az Országos Elnökség egyhangúlag egyetértett ezzel, így az érintett orvost felfüggesztette.

Ahogy az Origo is beszámolt róla, egy 43 éves budapesti modell megvesztegetett egy 48 éves nyíregyházi orvost.

A nő szexet ajánlott a férfinek, aki ezt elfogadta, és az együttlét után felírta a kívánt gyógyszert a páciensnek.

A készítmény mellékhatása drasztikus fogyás, cukorbetegeknek kell szedni. Mára már azonban hiánycikk lett, akiknek szükségük volna rá, nem tudják beszerezni.

A nyomozók kutatást tartottak a nő budapesti lakásában, ahol megtalálták és lefoglalták az orvosi vényre kiváltott gyógyszert. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Rendőr-főkapitányság Gazdaságvédelmi Osztálya vesztegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a nő ellen, valamint vesztegetés elfogadása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyíregyházi háziorvossal szemben. Utóbbi kérte a kamarában viselt tisztségeinek felfüggesztését.

Forrás: Police.hu

A rendőrök a nőt és a férfit gyanúsítottként kihallgatták, vallomást egyikük sem tett. A büntetőeljárás alatt mindketten szabadlábon védekezhetnek.

Egyre inkább körvonalazódik, ki az a 43 éves modell, aki szexelt a gyógyszerért. A Redditen és a Facebook egyik bulvárral foglalkozó csoportjában már megnevezték az egykori playmate-et. Az ügyről egyébként itt írtunk részletesen.