Feladta magát a Szlovákiában megölt magyar vállalkozó gyilkosa

Vágólapra másolva!
A 38 éves felvidéki magyar vállalkozó azok után tűnt el, hogy Komáromfüssbe ment behajtani egy ház bérleti díját. A rendőrök a nyomok alapján másnap már gyilkosság miatt nyomoztak, amibe a szlovák hatóságok is becsatlakoztak. Végül Pápakovácsi mellett megtalálták a vállalkozó elásott holttestét. Három gyilkost már korábban elfogtak a rendőrök, mostanra a Magyar Nemzet információi szerint a negyedik társuk is feladta magát.
Vágólapra másolva!

Szűcs Tibor vállalkozó azért ment Komáromfüssbe május 2-án, hogy behajtson egy bérleti díjat, utána azonban nem adott életjelet magáról.

A család másnap bejelentette az eltűnését, a rendőrök pedig még aznap megtalálták a kiégett kocsiját Pápakeszi és Csót között.

A rendőrök nyomozni kezdtek, és a nyomok alapján gyorsan világossá vált, hogy a férfit meggyilkolhatták.

Az egyik téti benzinkút térfigyelőkamerájának felvételén jól látszott, hogy a Szűcs Tibor kocsiját követő autóból S. Gergely szállt ki, és egy véres bankjeggyel fizetett a kúton.

Május 12-én áttörés történt az ügyben, ugyanis egy

Pápakovácsi melletti erdős területen megtalálták a vállalkozó holttestét elásva.

A nyomok később egy szlovák faluba vezettek, ahol sok embert kihallgattak a rendőrök. Végül május 18-ára sikerült azonosítani a vállalkozó négy gyilkosát, három férfit el is tudtak fogni, S. Gergely ellen pedig elfogatóparancsot adtak ki.

A nyomozás eddigi adatai szerint a négy férfi rátámadt a vállalkozóra, betörték a koponyáját, majd a holttestét áthozták Magyarországra és itt elásták.

A Magyar Nemzet információi szerint S. Gergely pénteken délelőtt feladta magát a győri rendőrségen, a kihallgatása folyamatban van.