Eltörte nőismerőse bordáját és betört főnökéhez egy kiskunfélegyházi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy kiskunféegyházi férfi többször is összeveszett az egyik nőismerősvel italozás közben. Az egyik esetben arcon rúgta, máskor pedog a bordáját törte el. A férfi ezen kívül több embert is meglopott.   
Vágólapra másolva!

A kiskunfélegyházi férfi kétszer is bántalmazta nőismerősét. Mindkét alkalommal közös iszogatás közben vesztek össze, ami verekedéssé fajult.

A férfi először tavaly augusztusban rúgta mellkason a nőt, ami miatt eltört a bordája. Másodszor idén januárban arcon rúgta.

Ugyanez a férfi tavaly augusztusban egy kiskunfélegyházi áruház előtt látta, hogy az egyik pénztáros egy vásárló után indult, mert az a boltban hagyta a pénztárcáját, ám már nem sikerült őt utolérnie. A férfi kihasználta ezt, és

negyedóra múlva bement az áruházba, és közölte, hogy a vevő őt küldte az ottfelejtett pénztárácáért.

A megtévesztett boltvezető átadta neki a pénztárcát, amiben 22 ezer forint volt.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfinak emellett két lopás miatt is felelnie kell. Először októberben volt főnökéhez tört be. A férfi tudta, hogy főnöke hol tartja a melléképület kulcsát, és amikor nem volt otthon, magához vette a kulcsot, majd a melléképületből egy láncfűrészt, egy mobiltelefont, valamint kannákban 50 liter gázolajat, 10 liter benzint és 20 liter bort vitt magával, összesen több mint 60.000 forintnyi értékben. Második alkalommal januárjában épp biciklizett, amikor

felfigyelt egy mellette sétáló, telefonáló idegenre, majd hirtelen leemelte a válláról a tásákát, és elhajtott vele.

A táskában személyes iratok, bankkártya, és 40.000 forint volt. A llopott bankkártyát a férfi még aznap átadta egy ismerősének, akit megkért arra, hogy vegyen vele cigarettát és alkoholt, azonban nem jártak sikerrel.

Az ügyészség a jelenleg is letartóztatásban lévő, többszörös visszaesőnek számító férfi ellen súlyos testi sértés, lopás és információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás, illetve könnyű testi sértés, és csalás miatt emelt vádat. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje fegyházbüntetésre.