Lövöldözés volt egy ácsi szórakozóhelyen

Vágólapra másolva!
Egy férfi több emberrel is kötekedett az egyik ácsi szórakozóhely előtt, majd amikor csillapítnai próbálták támadóan indult el az egyik férfi felé, aki azonban elővette az engedéllyel tartott gázfegyverét és több lövést is leadott.   
Vágólapra másolva!

A férfi július 31-én hajnalban egy ácsi szórakozóhely bejárata előtt összeveszett egy férfival, és kétszer meglökte. Egy harmadik férfi látta ezt, és hátulról átölelve lefogta a támadót. A támadó úgy próbált szabadulni, hogy hátra fejelt, amitől a másik férfi jobb szemöldöke felrepedt és vérezni kezdett. Miután a támadó kiszabadult a fogásból, távozni készült, azonban

folytatta a szitkozódást, és a férfi felé indult, aki az engedéllyel tartott gáz-riasztó fegyverével többször a levegőbe lőtt.

A támadó a maró hatású gáz miatt elmenekült a helyszínről.

Forrás: Magyarország Ügyészsége

A férfi a jobb szemöldöke felett zúzódásos sérülést szenvedett, bőre 4 centi hosszan felnyílt. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem sérült meg ennél súlyosabban.

Az ügyészség a különös visszaeső támadóval szemben súlyos testi sértés kísérlete miatt emelt vádat, és fegyházbüntetés kiszabását javasolta.