Vágólapra másolva!
A szabolcsi férfi gyerekkora óta ismerte a barátját, akivel egy helyen is dolgoztak. A barát munkaügyben ment el a férfihoz tavaly ősszel, majd italozni kezdtek. Mindketten sokat ittak, ezért összevesztek, majd a férfi megverte és egy késsel többször nyakon szúrta a barátját, aki a helyszínen meghalt.
Vágólapra másolva!

A 45 éves férfi és a barátja már általános iskola óta ismerték egymást, felnőttként pedig egy helyen dolgoztak. A rendszeresen italozó barát tavaly novemberben azért ment át a férfihoz, hogy aláírasson vele egy munkahelyi jelenléti ívet, majd arra is megkérte a férfit, hogy kínálja meg pálinkával. Legalább 1 liter pálinkát megittak, amitől mindketten lerészegedtek.

Valamin összevesztek, lökdösni kezdték egymást, az erősebb férfi többször meg is ütötte a barátját.

A férfi családja ezt látva, az esti órákban elmentek otthonról. A felesége még hívta a rendőröket mert úgy gondolta, hogy a veszekedés elfajulhat.

Ezek után a barát a fotelben ült magatehetetlenül, felállni sem tudott, a férfi pedig tovább verte. Végül megfogott egy zsebkést, amivel többször nyakon szúrta.

A barát a helyszínen elvérzett. A férfi ezek után lefeküdt aludni.

Az ügyészség különös kegyetlenséggel elkövetett emberöléssel vádolaj a férfit. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje életfogytiglani fegyházbüntetésre.