Újabb kegyetlen gyilkosság történt abban házban, ahol VV Fanni is lakott

Vágólapra másolva!
Féltékenységből szíven szúrta a szeretőjét egy részeg nő abban a budapesti házban, ahol VV Fannit is meggyilkolhatták - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

Kétéves iker fiai szeme láttára késelte halálra élettársát egy 34 éves nő a budapesti Marina parton. A férfi még mepróbált kimenekülni a lakásból, de az ajtóban összeesett.

Az áldozat egyik barátját a férfi síró édesanyja hívta telefonon. A barát a Tényeknek elmondta, hogy ismerőse egy végtelenül kedves fiú volt, aki nagyon szerette az anyukáját és az anyukája is őt.

A Marina parti házban élők szerint az épületen átok ül.

A házat újra ellepték a rendőrök, csak úgy, mint

2017-ben, amikor a valóságshow szereplőt, Novozánszky Fannit gyilkolhatták meg itt.

Hiába telt el majdnem hat év 2017 ősze óta, azóta sem tudja senki, hogy pontosan mi történt a 13. kerületi lakásban, ahol Novozánszki Fannit utoljára élve látták. Az azonban sajnos bizonyított tény, hogy a fiatal nő egy bizonyos B. László karjaiban, aléltan hagyta el a társasházat a mélygarázson keresztül, és többé nem adott életjelet magáról.

VV Fanni Forrás: VV Fanni / Instagram

B. László kuncsaftként jelent meg a lány lakásán, azzal a szándékkal, hogy mindenképpen pénzt szerezzen. A férfi a többször is megváltoztatott vallomásában azt mondta, hogy Fanni élt, amikor kijöttek a garázson keresztül, ő átadta a lányt két „intéző embernek" és azóta nem tud róla semmit. A bíróság ezt a védekezést – az elképesztő erőket felvonultató nyomozás után – nem találta hitelesnek, ezért

B. Lászlót 2022 nyarán a meglévő számos közvetett bizonyíték alapján, első fokon, életfogytiglani börtönre és 24 millió forint pénzbüntetésre ítélték.