Félreértés miatt verték ki egy férfi fogait és törték el több arccsontját

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy férfi, két társával együtt, brutálisan megverte egy ismerősét, mert úgy gondolta, hogy az bántotta a nővérét. A férfi sérülései olyan súlyosak voltak, hogy maradandó sérülései lettek.
Vágólapra másolva!

A vádirat szerint egy 48 éves férfi és az élettársa összevesztek, amit a nő még aznap este elmesélt a testvérének.

A nő bátyja úgy értette a hallottakat, hogy a férfi megverte a nőt, és így adta át az információt két társának, köztük a nő volt férjének.

Néhány órával később a három ittas férfi elindult, hogy bosszút álljon a férfin. Felkeresték a férfit a rokonainál, bementek a házba,

földre rántották és ütötték-rúgták, ahol érték.

A verekedést meghallotta a házigazda gyereke és sikítani kezdett, amit meghallották a házban lévők és elzavarták a támadókat.

Illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A három támadó eltörte a sértett arcának több csontját és három fogát is kiverte, ezért maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés miatt emeltek vádat ellenük.

A két büntetett előéletű férfi három, illetve két év letöltendő börtönre, büntetlen előéletű társukat pedig felfüggesztett börtönbünre ítélhetik, ha mindent beismernek.