Eltemették a Nyíregyházán holtan talált kétéves kisfiút - videó

temetés
Vágólapra másolva!
Eltemették azt a kisfiút, akinek a holttestét a nevelőszülei az autójuk csomagtartójába rejtették, onnan került elő. A temetésre a Tények információi szerint a nevelőszülők nem mentek be, a kisfiú húga pedig visszakerült a vér szerinti édesanyjához a tragédia után.
Vágólapra másolva!

Virágokkal a kezükben és fekete ruhában érkeztek a rokonok annak a kétéves kisfiúnak a temetésére, akinek a halálhíre az egész országot megrázta.

Április 15-én reggel egy autó állt meg a nyíregyházi rendőrség épülete előtt a csomagtartójában egy kisfiú összeszorított öklű holttestével.

Nem sokkal később kiderült, hogy nevelőszülőknél élt Nyíregyházán azóta, hogy az 1 éves húgával együtt kiemelték őket ilki családjuktól. Édesanyjuk egy 17 éves lány, akinek rajtuk kívűl még két másik gyereke van.

Az eddigi információk szerint a kisfiú április 12-én este etetés közben félrenyelt és megfulladt,

nevelőanyja pánikba esett, betette a fiú testét a csomagtartóba, a húgát pedig a gyerekülésbe és két napig autózott a környéken, amíg a férje és az apósa meg nem találta.

A kisfiú halála nagyon megrázta Ilk lakosait, mivel sokan ismerték Sanyikát, vagy a családját. A temetésen sokan ismeretlenként is a részvétüket fejezték ki a kisfiú édesanyjának.

– mondta egy ismerős a TV2 Tények stábjának.

A kisfiú nevelőszülei nem vettek részt a temetésen, a tragédia óta ugyanis még a nevelt lányukat is elvették tőlük, aki visszakerült az édesanyjához egy anyaotthonba.

A nevelőanyát a kisfiú halálával kapcsolatban segítségnyújtás elmulasztásának minősített esete miatt hallgatták ki gyanúsítottként, de nem tartóztatták le, mivel két saját gyereke is van most is terhes.