Ritka videó került elő, felvették telefonnal a keszthelyi késes támadót – videó

Vágólapra másolva!
Egy keszthelyi férfi eladott az ismerősének pár dolgot, amiért a vételárat csak később akarta kifizetni az ismerős. Napokkal később a férfi egy késsel rátámadt az adósára, mert nem kapta meg a pénzt.
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly júliusban eladott egy biciklit és egy hangszórót egy másiknak, aki azt ígérte, hogy pár nap múlva kifizet 18 ezer forintot, ha megkapta a fizetését.

Egy héttel később a férfi többször felhívta a vevőt és üzenetet is írt neki, amiben az állt, hogy le fogja szúrni, ha nem adja meg a pénzt.

Ezek után részegen, egy konyhakéssel elment az ismerőse otthonához. Csak a vevője édesanyja volt otthon, akinek elmondta, hogy meg fogja ölni a fiát, ha nem adja meg a tartozását. Miután az ismerős hazaért és az anyja átadta neki az üzenetet. A verő felhívta telefonon a férfit aki 10 perc múlva megint a háznál volt.

Vitatkozni kezdtek, majd az eladó tenyérrel arcon ütötte a vevőt, aztán késsel indult el felé, de az ismerős lefogta a kezét.

A férfi eldobta a kést. Összeverekedtek.

A férfi később fel akarta venni a kést, de a vevő egyik női rokona megelőzte és távolabb dobta. A

férfi úgy megütötte, hogy felrepedt a szája.

Az ügyészek felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás és könnyű testi sértés miatt emeltek vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje felfüggesztett börtönbüntetésre.