Itt vannak a gyomorforgató részletek a feldarabolt és bőröndben elásott győri lányról

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Rendőrautó, illusztráció
Vágólapra másolva!
Hosszú évekig eltűnt személyként kezelték azt a győri lányt, akiről nyomozók kitartó munkájának köszönhetően kiderült, hogy brutálisan gyilkosság áldozata lett. Földi maradványait feldarabolva egy bőröndbe tették és elásták a gyilkosai, akiknek a megtalálásában egy tetoválás is segített.
Vágólapra másolva!

A 160 centi magas, vékony, 21 éves P. Kitti eltűnésének körülményei először Kőrösi János nyugalmazott alezredesnek lettek gyanúsak, aki az ORFK megbízásából „előszűri" azokat az eltűnési ügyeket, amikben felmerülhet a gyilkosság gyanúja – írja a Police.hu.

– mondta Kőrösi János a Zsaru Magazinnak.

Kőrösi János nyugalmazott alezredes Forrás: Police.hu

A rendőrségi iratokból kiderült, hogy a lányt 2013-ban elütötte egy autó, amitől megsérült a feje. Emiatt megváltozott a viselkedése, kiszámíthatatlan és labilis lett, a családjával hónapokkal az eltűnése előtt megszakította a kapcsolatot.

Ezzel lehetett magyarázni, hogy az anyja csak két évvel P. Kitti halála után, 2014-ben tett bejelentést a rendőrségen.

A rendőröknek ki kellet nyomozniuk, hogy mikor tűnt el.

– emlékezett vissza Nagy Jenő alezredes.

Nagy Jenő alezredes Forrás:Police.hu

A rendőrök megkeresték Kitti ismerőseit, rokonait, egykori osztálytársait, átnézték az iratait, a kórházak feljegyzéseit, és körözést adtak ki, hogy megtalálják. Közben kiderült, hogy mentális problémái miatt a tanulásban, a munkában és az emberi kapcsolataiban sem tudott kitartó maradni.

– folytatta Pető Péter százados.

A rendőrök ekkor már azt is tudták, hogy P. Kitti az utolsó napjait egy házaspár, a 28 éves M. Milán és az 51 éves felesége, M. Milánné győri albérletében töltötte. Több mint száz tanút hallgattak ki. Közben beszéltek azzal a férfival is, aki pontosan emlékezett arra, hogy P. Kitti életvitelszerűen élt a bérelt lakásban, majd egyik napról a másikra eltűnt. Amikor a rendőrök megkérdezték a tőle, hogy ez mikor történt, gyorsan megadta a választ.

A férfi ugyanis azokban a napokban lett szerelmes, és magára tetováltatta azt a dátumot, amikor megismerte a barátnőjét.

Pető Péter százados Forrás: Police.hu

– mondta Nagy Jenő.

Az ügyben érintett emberek közül többen vállalták a poligráfos vizsgálatot, ami eredményt hozott. Az időközben a férjétől külön költöző M. Milánné konkrét információkkal állt elő a lány haláláról. Ez azonban még nem jelentett elég bizonyítékot ahhoz, hogy gyanúsítottként hallgassák ki őt. Nem sokkal ezután azonban kapott egy kulcsfontosságú információt a rendőrség, amiből kiderült, hogy

a győri albérletben a házaspár egyik nap olyan súlyosan megverte P. Kittit, hogy a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

A házaspár az alacsony, törékeny lány holttestét egy nagy, piros bőröndbe gyömöszölte és taxival Győr külterületére, egy erdőbe vitte, ahol a holttestet a bőrönddel együtt elásta.

A rendőrök február 7-én fogták el a házaspár mindkét tagját, akik ellen halált okozó testi sértés miatt indítottak eljárást. A holttestet február 16-án kezdték el keresni, de azóta sem sikerült megtalálni. A pár részben beismerte a tettét, és egymást vádolták meg a gyilkossággal. A nyomozás közben derült ki, hogy a párosnál sem ásó, sem kapa nem volt, a kerti eszközök helyett kanállal, krumplinyomóval, tortalapáttal és más eszközökkel ásták azt a 20-30 centiméter mély gödröt, amibe a bőrönd belekerült.