Rémisztő dolgokat árult el a csomagtartóban holtan talált kétéves kisfiú nagymamája - videó

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Ahogyan arról az Origo korábban beszámolt, egy autó tulajdonosai jelentkeztek a nyíregyházi rendőrségen, amikor egy 2 év körüli gyermek holttestét találták meg autójuk csomagtartójában. Nevelőszülei a rendőrségre vitték a halott kisfiút, de a kocsiban egy zúzódásokkal teli csecsemőt is találtak, akit a mentők azonnal kórházba szállítottak.
Vágólapra másolva!

A család szerint

nem baleset történhetett azzal a kétéves kisfiúval, akinek a holtteste egy autó csomagtartójából került elő szombaton reggel Nyíregyházán.

A fiú nevelőanyjának állítása szerint a gyerek etetés közben fulladt meg, de a fiú vérszerinti családja nem hisz neki. A kisfiú ökölbeszorított kézzel feküdt az autóban, és a család azt állítja, hogy

a nevelőszülők rendszeresen verték a gyerekeket.

A gyerek anyja elmondása szerint többször látta, hogy sebes az arca, feje, de a nevelőszülők azt állították, hogy ez a biztonsági övtől van, ahogy bekötik a kocsiba - mondta el a Tényeknek a nagymama, aki szerint a láthatásokon mindig sérüléseket találtak a kicsiken.

A gyerekeket januárban emelték ki az anyagi gondokkal küzdő családból, 17 éves édesanyjukkal és harmadik kistestvérükkel együtt - írja a Ripost.

A nevelőszülők állítólag mindenféle kifogásokat találtak ki, hogy a gyerekek édesenyja ne találkozhasson velük.

Utoljára pénteken, amikor az édesanya hívta őket, azt mondták neki, hogy nem tud beszélni a gyerekkel, mert kórházban van. Ekkor azonban a kisfiú már halott lehetett.

- mondta a nagymama, aki szerint meggyilkolhatták a kisfiút.