Bozótvágóval támadt egy férfi a vendégekre nevelt fia születésnapján

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Bozótvágó késsel űzte el nevelt fia vendégeit egy sajószentpéteri férfi 2021. február 20-án. A kamasz születésnapi összejövetetlt tartott, melyen több vendég összeveszett egymással, aminek az apa így próbált véget vetni. Elsőfokon 5 év 8 hónapra ítélték, melyet végül 4 és fél évre enyhített a másodfokon eljáró Miskolci Törvényszék.
Vágólapra másolva!

Születésnapi összejövetelt tartott egy kamaszfiú egy sajószentpéteri lakásban, melyre több rokonát és barátját is meghívta. Az este folyamán mindnyájan ittak,

a fiú nevelőapja nagyon részeg lett. Néhány résztvevő összeveszett egymással, ami idegesítette a részeg férfit, és felháborodva támadt az egyik vendégre.

A családtagoknak közös erővel sikerült megfékezniük a férfit, a vendégek közül ezalatt sokan elmenekültek.

A férfi ekkor

magához vett egy 54 centis bozótvágót, majd letérdepeltette a lakásban maradt három fiatal vendéget, és egyikőjük nyakának szegezte a kést.

Ezután a férfi két másik távozó vendég után szaladt, így a kiskorúaknak volt ideje felállni a földről és futva elmenekülni a helyszínről.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A kazincbarcikai bíróság a férfit személyi szabadság megsértése miatt mondta ki bűnösnek

és 5 év 8 hónap börtönre ítélte.

A másodfokon eljáró Miskolci Törvényszék szerint a férfi a vendégeket csak rövid ideig tartotta fogva, ezért 4 és fél év börtönre enyhítette a büntetést.