Fogadott unokáját molesztálta egy férfi, miközben a gyerek épp aludt

Pornót nézett vele, majd megerőszakolta nevelt lányát egy férfi (18+) nemi erőszak gyerek molesztálás szexuális erőszak bántalmazás
Vágólapra másolva!
Halálra rémült az az ötéves kislány, aki egyik nap arra ébredt álmából, hogy egy általa nagyszülőként szeretett 54 éves férfi szexuálisan zaklatja. A Veszprém vármegyei férfi több, mint 12 évet kaphat. 
Vágólapra másolva!

A férfi 2020-ban ismerkedett meg egy nővel, majd élettársakként éltek együtt. A nő nevelt lányát és annak lánygyerekét is megismerte, akik többször is jártak nála, és nagyszülőként tekintett az élettársakra.

A kislány többször is ott aludt a férfi házában egy franciaágyban, vele és élettársával együtt.

Ez történt 2020-ban egy októberi estén is, amikor a férfi szokása szerint több üveg sört megivott, és lefeküdt az élettársa és a gyerek mellé. Mielőtt elaludt volna, még tévét nézett, és híreket olvasgatott a telefonján. A kislány hasfájásra panaszkodott, és kérte a felnőtteket, hogy simogassák meg, ezután ő és az asszony is elaludt. A férfi ekkor

zaklatni kezdte a gyereket, aki erre felébredt és rászólt a férfira, hogy hagyja abba, majd nagyanyjához bújva aludt tovább.

Forrás: Shutterstock

A kislány másnap este anyjának elmondta a történteket, ám

képtelen volt azokat feldolgozni, teljesen megváltozott a viselkedése az eset után.

Ha a férfi mindent beismer, 12 év fegyházra ítélik.