Elítélhetik a jászladányi darabolós gyilkos asszonyt

Vágólapra másolva!
A jászladányi P. Szilvia brutális kegyetlenséggel végzett migráns barátjátval Bécsben egy vita után. Másnap a holtestet feldarabolta és telekocsival együtt Magyarországra hozta. Otthon az édesanyja segített neki megszabadulni a férfi maradványaitól. A bezacskózott, sósavval leöntött testrészeket egy csatornánál hagyták. A bíróság jövő héten jogerősen is ítéletet hirdethet a kegyetlen jászladányi darabolós gyilkos asszony ügyében. 
Vágólapra másolva!

Az ügy előkészítő ülésén a vádiratból kiderült, hogy P. Szilvia prostituáltként kezdett el dolgozni Bécsben és a kuncsaftoknál aludt. Így ismerkedett meg a tunéziai migránssal is, aki illegálisan tartókodott Ausztriában és abból élt, hogy kábítószert árult. Idővel komolyabb lett a kapcsolatuk, amit a nő eleinte élvezett, később viszont már tehernek érezte a férfi féltékenységét, és azt, hogy más az anyanyelvük.

Ráadásul a migráns megmondta neki, mikor hova mehet és azt is, mikor használhatja az internetet, ami miatt gyakran veszekedtek.

Egy idő után se veled, se nélküled kapcsolat alakult ki közöttük. P. Szilvia titokban újra beszélgetni kezdett a Magyarországon élő exével és rájött, hogy újra kellene kezdenie vele.

De nem mert szakítani a migránssal, ezért úgy döntött, megöli.

2021 február 23-án együtt szórakoztak Bécsben, ahol a migráns drogozott is. Másnap hajnalban, amikor hazaértek, a férfi le akart feküdni a barátőjével, aki hason feküdt az ágyon. Elkezdte róla levenni a ruhát, P. Szilvia pedig úgy érezte, eljött az idő. Lelökte magáról a férfit, aki megfenyegette, hogy anális közösülésre kényszeríti

P. Szilvia előkapott egy bicskát és nyakon szúrta vele a férfit, aki nem hagyta magát. Összeverekedtek. Aztán a nő többször megszúrta a férfit, végül elvágta a torkát.

A gyilkosság után elvette a férfi pénzét és elmenekült a lakásból.

Forrás: Police.hu

Másnap a pénzből vett fűrészt, vegyszereket és bőröndöket, és visszament a lakásba. Feldarabolta a holttestet, bezacskózta és bőröndökbe tette a maradványokat. Később egy telekocsival Magyarországra hozta a feldarabolt áldozatot.

Az édesanyja segített neki

A telekocsival Jászladányba ment. Első dolga az volt, hogy a bőröndöket bevigye a családi ház kamrájába. Aztán az édesanyja úgy döntött, segít neki. Sósavat vettet egy helyi üzletben, majd egy bérelt autóval elvitték a feldarabolt testet Jászalsószentgyörgy határába, egy öntözőcsatornához.

Ott kitették a zsákokat, leöntötték sósavval, és otthagyták.

A maradványokkal teli zsákokra játszó gyerekek találtak rá, akik azonnal szóltak a szüleiknek, ők pedig a rendőröknek.

P. Szilvia testvére korábban a Blikknek azt mondta, ő nem tudott semmiről. Neki azt hazudták a többiek, hogy bevásárolni mennek a bérelt autóval.

Ehhez képest amikor a nő és az anyja hazaért nem volt náluk semmi, csak két vaníliás shake.

Tavaly májusban a bíróság első fokon emberölés és kifosztás miatt 17 év fegyházbüntetésre ítélte P. Szilviát, az anyját pedig bűnpártolás miatt 4 év felfüggesztett börtönbüntetésre. Az ítélet fellebbezések miatt nem volt jogerős, de a jövő héten kiderülhet, mennyit kell ülnie P. Szilviának migráns barátja feldarabolásáért, mert várhatóan ítélet hoz majd az ügyben a Szegedi Ítélőtábla.