Megtalálták a Szentendréről eltűnt menedzser holttestét

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Nagyjából egy hónappal az eltűnése után a Rákóczi híd környékén megtalálták annak a menedzsernek a holttestét a vízben, aki Szentendréről tűnt el – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A 43 éves Ervin a Pest vármegyei városban élt egy albérletben. A február 28-ai eltűnésének körülményei szokatlanok voltak, csak azt lehetett tudni, hol látták utoljára, és milyen ruha volt rajta. Március közepén már arról lehetett olvasni, hogy a férfi magától ment el, mert új életet akart kezdeni.

Erre utalt az is, hogy nem vitte magával az iratait, a telefonját, és az albérletét is felmondta.

Voltak, akik szerint valakik elől menekült, mert az eltűnése előtt megmérgezték a kutyáit. Ezért lehetett az is, hogy terepszínű ruhában látták utoljára.

illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A férfi több családtagja is feketére állította át a profilképét a közösségi oldalaikon március 31-én, ugyanis a Bors információi szerint

ezen napon találták meg a férfi holtestét a Dunában.

Ervint utoljára egy papszigeti dohányboltban látták, a folyóhoz közel. A lapnak a rendőrök ezt írták:

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!