A Blue, a La Bouche és a Culture Beat is fellép az EFOTT fesztiválon

EFOTT, fesztivál, rendezvény, nyár, 2022
Sukoró, 2022. július 13. T. Danny koncertje az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT) első napján Sukorón 2022. július 13-án. MTI/Vasvári Tamás
Vágólapra másolva!
Egyetemistának lenni nem életkor kérdése, az EFOTT fesztivál ezért egy fergeteges show-val készül az örök fiataloknak július 13-án a Velencei-tónál. Színpadra lépnek a '90-es és 2000-es évek nagy nemzetközi sztárjai, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat, Geszti Péter egy különleges Best of Geszti-produkcióval érkezik, és visszatér az EFOTT nagyszínpadára Korda György és Balázs Klári is.
Vágólapra másolva!

A Be My Lover vagy a Mr. Vain nélkül nem rendeztek házibulit a 90-es években, a 2000-es évek fiúbandáinak rajongói pedig már garantáltan karaokéztak a One Love vagy a Sorry Seems To Be The Hardest Word dallamaira. A továbbra is velünk élő ’90-es és 2000-es éveket és az örök egyetemistákat ünnepli az EFOTT fesztivál július 13-án a Velencei-tónál.

A július 12. és 16. között megrendezett fesztivál csütörtöki napján olyan nemzetközi sztárok lépnek színpadra, mint a világszerte 15 millió lemezt eladó brit fiúbanda, a Blue, valamint a 90-es évek Eurodance-himnuszait szállító La Bouche és Culture Beat. Geszti Péter egy különleges Best of Geszti-produkciót mutat be, és visszatér a fesztivál nagyszínpadára a legendás páros, Korda György és Balázs Klári is.

Ismét sztárfellépők lesznek az EFOTT-on Forrás: MTI/Vasvári Tamás

Egyetemistának lenni nem kor kérdése, hanem életérzés. Aki öregdiákként érkezik az EFOTT-ra, újra átélheti az egyetemi bulik hangulatát, és felidézheti az emlékeit a régi barátokkal, csoporttársakkal” – mondja Budai Marcell, az EFOTT fesztivál sajtófőnöke.

Az EFOTT sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, valamint Majka is koncertezik a Velencei-tó partján.

Az egyetemisták legnagyobb fesztiváljának házigazdája idén a Pannon Egyetem lesz – az intézmény székhelye, Veszprém idén Európa Kulturális Fővárosa. Az EFOTT hagyományaihoz híven továbbra is kiemelt szerepet szán programjai között az egyetemes kultúra, valamint a magyar felsőoktatás kínálta lehetőségek bemutatására, népszerűsítésére.