30 nap múlva ismét Magyarországon a konzervatív csúcskonferencia

Conservative Political Action Conference, CPAC, Orbán Viktor, Budapest, Bálna, Budapest Bálna,
Hungarian Prime Minister Viktor Orban addresses a keynote speech during an extraordinary session of the Conservative Political Action Conference (CPAC) at the Balna cultural centre of Budapest, Hungary on May 19, 2022. - The two-day CPAC meeting is being held in Europe for the first time. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)
Vágólapra másolva!
Május 4-5. között újra megrendezi az Alapjogokért Központ a CPAC Hungary-t, vagyis a jobboldal legnagyobb nemzetközi akciókonferenciáját Budapesten.
Vágólapra másolva!

Május 4-5. között újra megrendezi az Alapjogokért Központ a CPACHungary-t, vagyis a jobboldal legnagyobb nemzetközi akciókonferenciáját Budapesten. A konzervatív dzsembori magyar főszónokául Orbán Viktor miniszterelnököt kérték fel, de külföldi nagyágyúkból sem lesz hiány - színpadra lépnek többek között: Andrej Babiš és Janez Janša korábbi cseh és szlovén miniszterelnökök; Kari Lake, akit az USA-ban lehetséges alelnök-jelöltként emlegetnek; Eduardo Bolsonaro, Jair Bolsonaro volt brazil elnök fia; Herbert Kickl, az Ausztriában jelenleg legnépszerűbb Szabadságpárt elnöke, vagy éppen Barry Moore és Paul Gosar amerikai kongresszusi képviselők is.

Érkeznek még politikusok, influenszerek, újságírók szerte Európából, Észak- és Dél-Amerikából, sőt, Izraelből és Japánból is - de ez legyen a következő pár hét titka.