Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Szellemek kísértenek egy nőt Komárom-Esztergom vármegyében

Egy magyar nő látja a szellemeket, szellemek lát egy magyar nő, szellem, illusztráció
Horror silhouette in window with curtain inside bedroom at night. Horror scene. Halloween concept. Blurred silhouette of ghost
Vágólapra másolva!
Rendszeresen pánikba esik és szorongani kezd egy Komárom-Esztergom vármegyében élő édesanya, amit azzal magyarázott a Bors újságírójának, hogy látja a halottak szellemét. Mint a szellemlátós filmekben a főszereplők. 
Vágólapra másolva!

A nő a házában fogadta a Borsot, de azt kérte, hogy a fotóját, és a vele készített kamerával forgatott interjút ne tegyék közzé. A történetét viszont szívesen elmesélte. Azzal kezdte, hogy a képessége nem áldás számára, mivel nagyon ijesztő és pánikba ejtő minden egyes "szellemlátás". Az egész kisiskolás korában kezdődött.

- idézte fel az élményét a családanya, akinek már van két kisfia.

szellem Forrás: Shutterstock/Fotokita

A szellemlátó gyerek édesanyját sokkolták a történtek, de nem annyira, hogy ne vegye komolyan. Elővett pár fotót és megmutatta a gyerekének a dédapját és dédanyját, a kislány pedig felismerte az ékszakai alakokat a fényképen.

A nő szerint nem ez volt az utolsó, amikor rokonok látogatták meg látomás formájában.

Férje nagynénje abban a régi családi házban halt meg, ahová ők beköltöztek az esküvőjük után. Egy éjszaka a halott asszony átsétált a fürdőszobán. A szellemlátó nem tudta, kit lát, egészen addig, amíg a férje meg nem mutatta neki a családi fotóalbumot. Egy másik éjjel pedig a takarót húzta valaki a fejére az ágyban.

De nem csak idős halottak szellemei kísértik.

egy magyar nő azt mondja, szellemek kísértik Forrás: Shutterstock/Kittirat Roekburi

- mondta, aztán hozzátette, hogy a képesség öröklődik, mert a 6 és 3 éves fia látott már halottakat.

Először egy olyan szellemről meséltek neki, aki az ablakon kukucskál be hozzájuk.

- tette hozzá az egyik kisfiú, aztán kiderült, hogy a pincénél meg egy férfit láttak és ha ez még nem lenne elég a családnak, időnként hallani, ahogy a családfő dédnagyapja, aki járókerettel közlekedett, a padláson csoszog és kopog.

néha nem emberi alakot öltenek a szellemek Forrás: Shutterstock/Zef Art

A szellemlátó asszony nem mindig embereket lát, néha fehér vagy fekete ködöt és hallani is szokta őket, de nem nagyon érti, amit mondanak.

"Emlékszem egy nagyon para esetre. Fölkeltem az éjszaka közepén, körbenéztem és hirtelen egy magas férfi jelent meg a szobában, akinek hosszú sötét színű ruhája volt. Nagyon félelmetes volt, így nem meséltem senkinek róla. Aztán az egyik nap, amikor le akartam kapcsolni a gyerekek szobában a tévét, közölték velem,

hogy ne tegyem, mert akkor megint meglátogatja őket „az ijesztő".

Megkérdeztem, hogy miről beszélnek és pontosan leírták a férfit, akit én is láttam..." - tette hozzá az asszony, aki a családdal együtt éppen a házfelújítás közepén áll és nagyon reméli, hogy ha befejezik, megszűnik a szellemjárás.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről