Kínosan hallgat a baloldal a pedofilügyeiről, elárulják saját szavazóikat is

LMP, Kovács Gábor, pedofil, kiskorú, bűncselekmény, rendőrség, politikus, baloldal
Vágólapra másolva!
Azzal, hogy a baloldal újfent a gyermekvédelemmel szemben foglal állást, aktív szavazói táborát haragítja magára – mondta Rotyis Bálint az Origónak adott interjúban. A Nézőpont Intézet elemzője szerint a társadalom egy emberként elítéli azt, hogy egy felnőtt ember egy kiskorúval szexuális kapcsolatot alakítson ki, mégis vannak és lesznek olyan személyek, akik ezzel szembemennek, sőt egyenesen még büszkélkednek is vele a közösségi médiában.
Vágólapra másolva!

Kétségbeesetten próbálják eltolni maguktól a baloldali pártok Kovács Gábor pedofilbotrányát. A volt LMP-s politikus mellett korábban kiálló Hadházy Ákos meglehetősen hisztérikus válaszlevelet küldött szerkesztőségünknek. Miért kellemetlen a baloldali politikusoknak és pártoknak ez az ügy, és mi az oka, hogy így reagálnak, illetve hallgatnak?

A magyar társadalomban teljes egyetértés van abban, hogy a gyermekeket meg kell védeni, és az olyan erkölcstelen magatartást, mint a pedofília, el kell ítélni.

Miután az eddig kirobbant botrányok a baloldalhoz köthetőek, így értelemszerűen kellemetlen az ügy a baloldali szereplők számára. Viszont ez nem jelenti azt, hogy ne tudnának helyesen, a társadalmi elvárásoknak megfelelően cselekedni.

Ugyanakkor a hallgatás egyértelműen abba az irányba mutat, hogy újfent nem a magyar emberek álláspontját képviselik. A magyar baloldal már rég hitet tett amellett a globális, liberális ideológia mellett, mely nemcsak a hagyományos értékeket számolná fel, hanem a különböző, ma még törvénytelen, illetve erkölcstelen szexuális magatartást tanúsító személyek viselkedését is legalizálná.

Nem szabad elfelejteni, hogy a baloldal már a gyermekvédelmi népszavazást és a gyermekvédelmi törvényt sem támogatta, mellyel egyértelműen Brüsszelnek akartak tetszelegni.

A hazai baloldal brüsszeli szövetségesei ugyanis ma már azért küzdenek egész Európában, hogy a szülőknek egyre kevesebb joguk legyen beleszólni a saját gyermekük neveltetésébe. Cserébe elvárják a tagállamoktól, hogy engedélyezzék, hogy LMBTQ-aktivisták szabadon járjanak-keljenek az iskolákban és óvodákban.

Kovács Gábor orális szexre kényszeríthetett egy 13 éves kaposvári kisfiút. Forrás: Origo

Az MSZP-nek egyelőre nincs véleménye a botrányról, pedig 2002-ben az ő támogatásukkal indult az önkormányzati választáson Kovács. Mi lenne elvárható egy ilyen esetben a volt pártja részéről?

Egy párt abban az esetben jár el helyesen, ha ilyen helyzetben világos állásfoglalást tesz a gyermekek védelme mellett, és elhatárolódik az adott illetőtől. Szerencsére Magyarországon ma még a normalitás uralkodik, így akár az MSZP még meg is tudná találni a közös hangot a társadalommal, ha helyesen járna el. Ugyanakkor azt is látni kell, hogy

ma már az MSZP egyre inkább eltávolodik a társadalomtól, a Párbeszédhez hasonlóan ma már egy kis médiapárttá vállt. Ebben a helyzetben pedig a párt inkább próbál megfelelni egy-egy hazai vagy külföldi szövetségesnek, mintsem a magyar társadalomnak.

Miért nem fogalmazott meg markáns véleményt vagy adott ki sajtóközleményt egyik baloldali párt vezetője sem az üggyel kapcsolatban?

Amennyiben az ellenzéki pártok világosan és a magyar társadalom elvárásainak megfelelően foglalnának álláspontot, akkor ugyanazt kellene mondaniuk, amit a magyar jobboldal mond, azaz, hogy a gyermek szent és sérthetetlen.

Miután a baloldal a mai napig abban hisz, hogy külföldi támogatással lehet Magyarországon választást nyerni, így aligha szeretnék, hogy a pénzcsapok elapadjanak.

Az óbudai és a békési tanár ügye is megdöbbentő. Van esély rá, hogy még több csontváz fog kiesni a szekrényből?

A társadalom egy emberként elítéli azt, hogy egy felnőtt ember egy kiskorúval szexuális kapcsolatot alakítson ki, mégis vannak és lesznek olyan személyek, akik ezzel szembemennek, sőt egyenesen még büszkélkednek is vele a közösségi médiában.

Nem véletlenül döntött úgy a kormány, hogy Európa legszigorúbb gyermekvédelmi rendszerét fogja bevezetni Magyarországon, és ebből a szándékából a kormány semmiféle engedményt nem fog tenni, érkezzen bármekkora támadás is Brüsszelből.

Ugyanakkor az is nagyon fontos, hogy Orbán Viktor az évértékelőjében felszólította a szülőket, nagyszülőket, oktatókat, nevelőket arra, hogy lépjenek fel a genderpropaganda ellen, mert önmagában egy törvény, legyen akár a legszigorúbb is, nem tudja elérni a célját, ha a szülők nem védik meg a gyermeküket.

Amennyiben sikeresen ellen akarunk állni a pedofíliának, a genderpropagandának, akkor nemcsak a kormánynak, hanem a magyar társadalomnak is mindent meg kell tenni a gyermekek védelme érdekében.

Hogyan hat ez az ügy és ezek a botrányok a baloldali pártok megítélésére?

Figyelembe véve, hogy a magyar baloldal továbbra sem áll ki teljes mellszélességgel a gyermekvédelem mellett, így az ügy egyértelműen káros számukra. Tavaly egy időben tartották az országgyűlési választást és a gyermekvédelmi népszavazást. Miközben a Fidesz-KDNP listája valamelyest több mint 3 millió szavazatot kapott, addig a gyermekvédelem mellett 3,7 millió állampolgár foglalt állást, azaz volt 700 ezer baloldali szavazó, akik egyetértettek a kormány gyermekvédelmi álláspontjával.

Azzal, hogy a baloldal újfent a gyermekvédelemmel szemben foglal állást, ezt a 700 ezer fős baloldali aktív szavazói tábort haragítják magukra. A sok baloldali mikropártnak életmentő lenne, ha ebből a táborból legalább 100-200 ezer szavazót meg tudnának szólítani, de az elvakult Fidesz-gyűlölet és a külföldi barátaiknak történő megfelelési kényszer mindennél erősebb.