Kiderült, miért csapódott buszmegállóba egy autós az Üllői úton

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Villanyoszlopnak csapódott egy autós az Üllői úton, szemtanúk szerint már a becsapódás előtt is kishíján balesetet okozott - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

Az autó sofőrje szombaton éjjel a XVIII. kerület külső Üllői úton tarolt le egy villanyoszlopot, majd csapódott egy buszmegállóba. Az emberek csak azt vették észre, hogy eltűnik a közvilágítás, kimentek megnézni, mi történt ekkor vették észre a kidőlt oszlopot, és a totálkárosra tört autót.

Az eset után az emberek az interneten kezdték találgatni a szerencsétlenség körülményeit. Többen is arra a következtetésre jutottak, hogy

illegális autóversenyzés lehetett a baleset hátterében.

Az egyik szemtanú be is számolt róla, hogy vélhetően ezeket a kocsikat látta versenyezni a baleset előtt: ezek gyorsulhattak a Béke téren, pont kint voltam, mikor a pirosnál majdnem összementek - írta a férfi.

Nem jött össze az előzés

A BalesetInfo információi szerint egy Citroën az Üllői úton meg akart előzni egy Volkswagen Phaetont. Nem sikerült, mert a Volkswagen sofőrje, nem látva a Citroën szándékát, indexelés nélkül hirtelen balra fordult. Ennek következtében a Volkswagen nekiment a Citroën jobb hátsó részének, letért az útról, majd kidöntött egy villanyoszlopot, végül egy buszmegállóba csapódott.

Címlapi képünk illusztráció!