Gyanús volt a gyalogos, hajnalban rátörték az ajtót egy párra

Vágólapra másolva!
Tegnap hajnalban egy gyanús férfira figyeltek fel a kiskunhalasi rendőrök, aki az utcán sétált. A férfinál 12 alufóliacsomagot találtak, melyek mindegyike drogot rejtett. Mint kiderült, néhány perccel azelőtt vásárolta az ismerősétől. A rendőrök nem vesztegették az időt, azonnal felkeresték a dílereket is, majd átkutatták a lakást, ahonnan kábítószergyanús fehér port és több millió forintot foglaltak le.
Vágólapra másolva!

A kiskunhalasi rendőrök március 27-én hajnalban megállítottak egy gyalogost egy kereszteződésnél. Azt gyanították, hogy rejteget valamit, és a gyanú beigazolódott:

miközben átvizsgálták a ruháit, tucatnyi alufóliába csomagolt kábítószergyanús anyagot találtak. A férfi beismerte, hogy nem sokkal korábban vette ezeket.

Forrás: Police.hu

A rendőrök elmentek a dílerhez és házkutatást tartottak nála. Ennek során bruttó 169,86 gramm kábítószergyanús fehér port és közel 4.3 millió forintot foglaltak le, valamint több drogfogyasztásra-és kereskedelemre használt eszközt is találtak. A nyomozás során felmerült a gyanú a rendőrökben, hogy a férfi élettársa is részt vett az illegális üzletben,

így mindkettőjüket kihallgatták, és őrizetbe vették új pszichoaktív anyaggal visszaélés miatt.

A rendőrök javasolták a 48 éves férfi és 49 éves barátnője letartóztatását. A 39 éves vásárlót kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki - írja a Police.hu.