Gulyás Márton beismerte, hogy a támogatói között van Soros György

Gulyás Márton aktivista ÁLTALÁNOS KULCSSZÓ SZEMÉLY vádlott
Budapest, 2018. február 22. Gulyás Márton, a Humán Platform aktivistája és társa, Varga Gergő (a képen nem látható) büntetőperük másodfokú tárgyalásán a Fővárosi Törvényszék tárgyalótermében 2018. február 22-én. A két férfi 2017. április 10-én a Sándor-palota előtti tüntetésen az épületre festékes flakonokat dobott. A bíróság első fokon gyorsított eljárásban közérdekű munka büntetéssel sújtotta a két férfit. MTI Fotó: Mónus Márton
Vágólapra másolva!
Gulyás Márton a Partizán műsorában beszélt arról, hogy bevételeik felét nagy adományok, donorok, adott esetben nemzetközi pályázatokból szerzett finanszírozási források teszik ki, és azt is elmondta, hogy kár lenne tagadni, hogy a sor végén felbukkan Soros György. Azonban fontosnak tartotta hangsúlyozni, hogy náluk tartalmi döntéseket csak a stáb hozhat meg - írja a Pesti Srácok.
Vágólapra másolva!

– ismerte el Gulyás Márton abban a hatórás interjúban, amiben tőle lehetett kérdezni, és amiben a támogatóiról is beszélt. Mint fogalmazott:

A műsorvezető kitért arra is, hogy milyen amerikai szervezetektől kaptak pénzt. A műsor egy pontján az egyik kérdező viccből felvetette, hogy Sorostól is kaptak-e, mire Gulyás úgy reagált: tőle így konkrétan nem, de mint mondta, kaptak olyan pénzeket is, amelyek Soroshoz köthetők. Mint fogalmazott:

A műsorvezető ugyanakkor megnyugtatta a nézőket, hogy náluk tartalmi döntéseket csak a stáb hoz, nem a donorok.

– hangsúlyozta.

Egy másik kérdésre válaszolva hozzátette: szerinte nem lehet piaci alapon finanszírozni, amit csinálnak.

– részletezte Gulyás Márton.