Pénzért kínált szexet és masszázst egy nő az áldozatainak

illusztráció, fizetés, bér, jövedelem, pénztárca, pénz, ezer, forint
Vágólapra másolva!
Február 28-án hirdettek ítéletet azzal a párral szemben, akik előre elhatározták, hogy a nő pénzért szexuális szolgáltatást nyújt, míg a férfi ellopja a vendég pénzét a ruháiból. A nőt kétszázezres pénzbüntetésre, büntetett előéletű férfit pedig emellett börtönbüntetésre is ítélte a bíróság. Utóbbi fellebbezett a döntés ellen.
Vágólapra másolva!

Az élettársak 2021. augusztus 1-jén Lentibe utaztak egy 4 napra egy előre lefoglalt lakásba, hogy a nő pénzért cserébe szex- és masszázsszolgáltatást nyújtson vendégeinek, akik előre bejelentkeztek hozzá az interneten. A pár megegyezett abban, hogy

amíg a nő a vendég figyelmét eltereli, a férfi az őrizetlenül hagyott ruhákat átkutatja és pénzt vesz ki belőlük.

Még ezen a napon 15 óra körül megérkezett az első vendég. A férfi a vécében elbújt, amíg az idegen kifizette a nőnek a szolgáltatás árát. A vendég levetkőzött, a ruháit egy fotelba tette, majd a nővel bement a fürdőszobába.

Ekkor a férfi előjött a mosdóból, és a másik férfi nadrágjában lévő pénztárcából kivett 1100 eurót.

A vendég az ajtócsukódásra figyelt fel. Amikor kiment, meglátta, hogy a pénztárcája más helyen van, mint ahová lerakta. Számonkérte a nőt, aki hangosan szitkozódva kikérte magának a gyanúsítást. Társa visszajött, és rátámadt, fenyegetni kezdte, mire a vendég megijedt, elmenekült, és rendőrt hívott.

A kép illusztráció Forrás: shutterstock

Az élettársakgyorsan összepakolták a holmijukat, elmenekültek és egy pizzériában vártak taxira. A pizzériához a taxissal egyidőben érkeztek meg a rendőrök.

A férfi ijedtében a lopott pénzt összegyűrte és az asztal alá dobta.

A pizzéria dolgozója összeszedte ezt és átadta a rendőröknek. A pár azóta összeházasodott és mindkettejüket bűnösnek találta a bíróság. A többszörösen visszaeső férfit lopás miatt

1 év 4 hónap börtönbüntetésre és 200 ezer forint pénzbüntetésre ítélte.

A nő ellen pedig bűnsegédként elkövetett lopás miatt emelt vádat, és 200 ezer forintnyi pénzbüntetést kell fizetnie.

Mindkettőjük esetében súlyosító körülményként vették figyelembe az előre kiterveltséget, azt, hogy tudatosan teremtettek olyan körülményeket, hogy a vendég kiszolgáltatott legyen. A férfi esetében emellett még azt is, hogy többszören büntetett előéletében sokszor ítélték már el lopás miatt. Némi enyhítő körülményt jelentett, hogy bár tőlük függetlenül, de a kár megtérült, illetve, hogy a nő büntetlen előéletű. Az ítélet a nő esetében február 28-án jogerőre emelkedett, a férfi és ügyvédje viszont fellebbezett ellene - olvasható a Zalaegerszegi Törvényszék közleményében.