Újabb részletek Gyurcsány fiának balesetéről

Gyurcsány Ferenc, baloldal, kampány
Vágólapra másolva!
Szegycsonttörést szenvedett az az idős férfi, akinek nekihajtott Óbudán Gyurcsány Ferenc fia. A férfit kórházba vitték, a szemtanúk szerint Gyurcsány fia okozta a balesetet.
Vágólapra másolva!

Csütörtökön déltájban balesetet okozott Gyurcsány Ferenc Bálint nevű fia Óbudán, a Hunor utca és Váradi utca kereszteződésénél.

A Ripost munkatársai a helyszínen tájékozódtak arról, mi történhetett.

A másik autót egy idősebb férfi vezette.

A lap olvasójának elmondása szerint az idős férfi kocsija az oldalára borult. A helyszínre kihívták a katasztrófavédelmet is, végül a tűzoltók állították vissza a kerekeire a felborult járművet.

A helyszínen egy mindkét oldalán megtört, ezüstszínű Wagon R látható.

A másik autó egy Skoda Octavia volt. Nagy sebességgel ment neki a Wagon R-nek, akkorával, hogy a kis autó megpördült és az oldalára borult. Éppen arra az oldalra, ahol a vezető, egy idős bácsi ült

- mesélte a Ripostnak a helyszínen egy szemtanú.

Hozzátette: az idős férfi ki sem tudott szállni, amikor kiemelték, akkor pedig a mellkasát fájlalta nagyon és arra panaszkodott, hogy rosszul van.

Szerinte az Octavia vezetője volt a hibás, túl gyorsan érkezett a kereszteződésbe. Az abban ülő férfi - a Ripost információi szerint Gyurcsány Bálint - nem sérült meg.

A lap munkatársai a helyszínen találkoztak az áldozat unokaöccsével is, aki nem akart névvel, arccal nyilatkozni, de azt elmondta, hogy nagybátyja vásárolni indult, amikor balesetet szenvedett. Úgy tudja, a kórházban szegycsonttörést állapítottak meg.

A rendőrségi helyszínelés és vizsgálat ad majd választ arra, pontosan mi történt. A Ripost olvasója, aki a környéken járt nem sokkal a baleset után, szintén úgy gondolta, hogy nem az idős férfi okozta a balesetet.

A lap megkérdezte a rendőrséget, milyen baleset történt a III. kerületben, van-e már eredménye a vizsgálatnak és igaz-e, hogy egy ismert politikus fia is részese volt a történteknek. Az alábbi választ kapták: