Megszólalt annak a fiatal nőnek a nagymamája, aki a vonat elé vetette magát

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Jövő pénteken temetik azt a fiatal lányt, aki január utolsó hétvégéjén vetette magát a vonat elé Nagykőrösön. V. Szandra Barbara 86 éves nagymamája még nem tudja, hogyan lesz képes elmenni a búcsúztatóra. Mint azt az idős asszony mondja, senkije sem maradt az unokája tragédiája után.
Vágólapra másolva!

V. Szandra Barbara, a fiatal menyasszony közzétette terjedelmes búcsúlevelét a Facebookon, majd a vonat elé lépett Nagykőrösön - írja a Ripost.

Nyilvános sorai az ismerőseit és a számára ismeretleneket is megdöbbentették:

A mozdonyvezetőnek esélye sem volt a gázolás elkerülésére, a mentősöknek pedig a szépsége révén topmodellnek is beillő lány életének megmentésére.

Hogy milyen múltbéli fájdalmak gyötörték a vőlegényével már az esküvőt tervezgető Szandrát, arról a lány nagymamája beszélt a tragédia után:

– mondta Mária.

Az egyik Pest vármegyei idősek otthonában élő asszony folyamatosan Szandira gondol.

Persze tapasztalom, hogy már nem hív telefonon és nem látogat, de nem fér a fejembe, hogy előbb ment el, mint én. 86 éves leszek hamarosan, és nem tudom, hogyan bírom majd ki a hiányát. Nekem egyedül ő volt az életemben, mert a másik unokámmal sajnos nincs szoros kapcsolatom" – zokogott a nagymama.

Mária lélekben készül a jövő péntekre. Aznap helyezik végső nyugalomra az unokáját.

A fuvart talán le tudnám szervezni Nagykőrösre, de attól félek, hogy ott esnék össze a sírnál. Gondolkodom azon, hogy vajon mennyi időm van még a Földön, de őszintén megmondom, egyáltalán nem bánnám, ha Szandika után mennék" - zárta szívszaggató szavait a gyászoló nagymama.

Ha Ön vagy a környezetében valaki krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegélyszámot!

(A címlapi kép illusztráció!)