Marco Rossi: Nagyszerűek a magyar borok, és ha egy olasz állítja ezt, annak hitelt kell adni

Vágólapra másolva!
Tudják, hogy milyen gyönyöröket kínál a piemonti, a délolasz és a magyar konyha? Erről is szó esik a Magyar Konyha legújabb számában, amelyben Marco Rossival, magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányával is beszélgetnek. De sokat megtudhatunk a mángoldról, erről a sokszínű zöldségről is, és betekintést nyerhetünk Budapest nagykávéházainak világába is.
Vágólapra másolva!

Marco Rossi igazi ínyenc, amiben segítségére van pompásan főző nápolyi felesége, Mariella, és az édesanyja otthon, Druentóban. De nem csak az olasz ételeket kedveli, a Magyar Konyha interjújából kiderül, hogy az is, mit evett, amikor először járt Magyarországon a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Marco Rossi igazi ínyenc Forrás: Falus Kriszta, Magyar Konyha

A piemonti, a délolasz és a magyar konyha mellett borokról, futballról, Magyarországról is szó esik, és

Az is kiderül, hogy melyik az a magyar étel nem kerül soha Marco Rossi asztalára.

A Magyar Konyha legújabb számából sokat megtudhatunk egy olyan zöldségről, amire kevesebb figyelem irányul – méltatlanul.

A sokszínű mángold nem csak egészséges, de széleskörűen felhasználható, amihez tippeket és természetesen recepteket is találunk a lapban.

De olvashatunk a mikrozöld- és csíratermesztéssel foglalkozó Hintalan családról, akik Magyarországon egyedülálló technológiával dolgoznak, és betekintést nyerhetünk Budapest nagykávéházainak múltjába és jelenébe is.

Találkozhatunk Pierre Hermével, Monsieur Macaronnal, a cukrászat Picassójával, Borbás Marcsi kedvenceivel, és Schäffer Erzsébet is mesél a hastáncosnő kásájáról a Magyar Konyha legújabb számában.