Milliókat loptak egy nyugdíjastól, aki kíváncsiságból prostituáltakkal töltött egy estét

Vágólapra másolva!
A bajai rendőrök őrizetbe vettek egy 37 éves asszonyt, aki közel 18 millió forinttal egyenlő összegű euróval lopta meg idős ügyfelét, míg 18 év alatti társa lefeküdt a férfival.
Vágólapra másolva!

Az idős nagybaracskai férfinak egy fiatalabb barátja mesélt egy internetes oldalról, melyen prostituáltak kínálnak szexuális szolgáltatást. A nyugdíjas kíváncsiságból böngészni kezdett az oldalon. Talált egy fiatal lányt, aki megtetszett neki, ezért felhívta és találkozót beszélt meg vele a lakásán. A lány egy idősebb nőt is magával vitt. A férfi étellel és itallal kínálta vendégeit, majd a fiatalabbal fölmentek az emeletre.

Az idősebb nő nem csatlakozott hozzájuk, de egyszer megzavarta őket, és

közölte, hogy rontás van a házon és a férfin. Ezért magához vette a férfi bibliáját és kántálni kezdett, aztán kiment.

Később kiderült, hogy az akciója figyelemterelés volt, mert közben megtalálta a férfi széfjét, és a hozzátartozó kulcsot is és kivett három, eurókkal teli borítékot. A szolgáltatás után a két nő az ellopott pénzt is magával vitte. A férfi csak másnap vette észre, hogy a pénze eltűnt, azonnal hívta a rendőröket.

Forrás: Police.hu

A bajai nyomozók elég hamar rájöttek, kikkel találkozott a férfi. A két nőt vasárnap este fogták el az otthonukban. A 37 éves nő táskájában az ellopott több tízezernyi euró is benne volt még. Közel 18 millió forintnak megfelelő összeg. A pénzt lefoglalták és visszaadták a tulajdonosának, a nőt pedig őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki.

A tolvaj beismerő vallomást tett, amihez hozzátette, hogy a fiatal lány semmit nem tudott az egészről, ezért őt csak tanúként hallgatták ki a rendőrök.

A rendőrök vizsgálják, hogy más bűncselekményt is elkövettek-e aznap - írja a Police.hu.