Kiderült, még egy ember megsérült a Deák téri késelésben

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A február 19-én történt késelés híre bejárta az országot, most kiderült, hogy K. Zsolt nem csupán a pénteken meghalt fiút szúrta le, egy másik fiatal is megsérült akkor éjjel.
Vágólapra másolva!

Ahogy az Origo is beszámolt róla, megkéseltek egy fiatal férfit a Deák térnél, aki később belehalt sérüléseibe.

Szombat este tartotta Martin családja és baráti társasága a fiú tragikus halála miatti virrasztást. Mindannyian a 18 éves, fodrásznak készülő fiúra emlékeztek, és közben próbáltak magyarázatot találni a történtekre - írta a Ripost.

A legújabb információk szerint nemcsak Martin sérült meg aznap hajnalban,

hanem a 17 éves Ramszesz is.

Miután Martint leszúrták, Ramszesz próbálta a késelőt megállítani. A támadó meg sem próbált segíteni áldozatán, csak elmenekült a helyszínről.

A támadás során Ramszesz bal karja megrepedt, és egy vágást is szerzett. A fiú is feljelentést tervez tenni a már emberöléssel gyanúsított K. Zsolt ellen.

"Akkor, szombat este csak bulizni szerettünk volna egy jót. Nem nagyon szoktunk inni, de most kiengedtük a gőzt. Elfogyasztottunk néhány pohárral, jól éreztük magunkat. Négyen voltunk. Sajnos velünk tartott Kevin is, akiről tudtuk, hogy balhés gyerek, de mindig adtunk neki egy újabb esélyt. Amikor már hazafelé tartottunk hajnalban, találkoztunk egy nyolcfős társasággal. Kevin kötekedni kezdett velük, ráadásul megtetszett neki az egyikük barátnője" – mondta Erik, Martin unokatestvére.

A vita tettlegességig fajult, majd K. Zsolt elővette a kését és

leszúrta Martint, aki végül a kórházban meghalt pénteken.