Megdöbbentő: a gyerekek szexualitásáról konferenciáznak a CEU-n a Bite-ügy közepette

CEU, Central European University, Közép Európai Egyetem, épület külsők. Nádor utca 15. Budapest 2017.04.04.
Vágólapra másolva!
A Tűzfalcsoport a legújabb írásában azt taglalja, hogy a kisfiúval szexelő Bite Zsolt botránya közepette az állítólag elűzött CEU-n a gyerekek szexualitásáról tartanak konferenciát a baloldali milliárdos LMBTQ-aktivistái.
Vágólapra másolva!

Az egész országot megrázta és felháborította a Krúdy Általános Iskola pedagógiai asszisztensének botránya. Az LMBTQ-aktivista Bite Zsolt azzal mentegeti pedofil hajlamát, hogy ő „efebofil", vagyis ifjúszerető, és egy jogi kiskaput kihasználva 14 éven felüli fiatal fiúkkal tart fenn szexuális kapcsolatot. Arra hivatkozott, hogy a Nyílt Társadalom Alapítványok hálózatához tartozó szervezetek, így a Magyar Helsinki Bizottság, a TASZ és az Amnesty International védelmét élvezi.

Az említett NGO-k tessék-lássék módon próbálnak elhatárolódni tőle, miközben szintén arra utalnak, hogy hazánkban a törvény szerint a beleegyezési korhatár 14 év.

Ez azonban még nem jelenti azt, hogy morálisan rendben van, amit Bite Zsolt tett, illetve amiről hencegett a közösségi médiaoldalakra feltöltött hátborzongató videóiban.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az egész magyar társadalom sokk alatt van, és a közfelháborodás miatt sokan követelik a törvények szigorítását. Éppen ezért furcsa az állítólag elüldözött, ám Budapesten mégis vígan működő Soros-egyetem 2023. február 27-ére meghirdetett rendezvényének időzítése – és úgy általában az a tény, hogy egy ilyen eseményt rendeznek meg. A szeminárium címe: „Hagyják békén a gyerekeinket" – Gyermekvédelem, szexuális nevelés, LMBT+ jogok és genderellenes politika Magyarországon.

Az esemény leírása a következő:

Azért ezeket a mondatokat érdemes kicsit ízlelgetni.

Az LMBTQ-kurzus képviselői szerint tehát a gyermeki ártatlanság védelme csak egy genderellenes támadás.

Ezek szerint úgy gondolják – és az egyes Soros-szervezetek által közzétett, nyilvánosan elérhető anyagokból, valamint az általuk gyermekeknek, oktatási intézményekben eddig tartott érzékenyítő foglalkozásokból kiderül, hogyan látják a dolgot – hogy teljesen rendben van, ha egészen kicsi kortól idegen emberek – nem a szülők – magyarázzák el a szexualitás bonyolult kérdéseit.

Abba belegondoltak már, hogy békén hagyják a gyermekeket ezzel a témával? Milyen felnőtt ember az, aki normálisnak tartja, hogy 18 év alattiaknak a százféle genderről meg olyan szexuális orientációkról (alloszexuális, demiszexuális stb.) beszéljen, amelyekről még a gyerekek szülei sem hallottak?

A rendezvény előadója Rédai Dorottya, a CEU Demokrácia Intézet tudományos munkatársa. Kutatási területei közé tartozik a nemek közötti egyenlőség az oktatásban, a szexuális nevelés, a „társadalmi egyenlőtlenségek interszekcionális reprodukciója az oktatásban", és a „genderellenesoktatáspolitika" Közép-Kelet-Európában. Monográfiája, A szexualitás felfedezése az iskolákban: az egyenlőtlenségek interszekcionális reprodukciója című könyve 2019-ben jelent meg a Palgrave Macmillan kiadónál.

„Tudományos munkája"mellett aktivistaként és trénerként dolgozik a Labrisz Leszbikus Egyesületben; neve onnan lehet ismerős, hogy ő a Meseország mindenkié című gendermesekönyv koordinátora.

Egyszerűen érthetetlen számunkra, miért erőltetik ezek az emberek, hogy a gyerekeknek nekik nem való dolgokról beszéljenek az iskolában. A biológia oktatás egy más kérdés, az szerepel a tantervben, de nem a genderideológia tanai szerint. Jobb, ha ez így is marad. A CEU-nak pedig „gratulálunk" mind a témához, mind az előadás időzítéséhez.