Kirabolta volt barátnőjét egy férfi Kiskunhalason

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy 19 éves kiskunhalasi lány tett bejelentést január 8-án a rendőrségen arról, hogy néhány órával korábban volt élettársa kirabolta. A férfit még aznap elfogták, és őrizetbe vették.
Vágólapra másolva!

A fiatal azt mondta a rendőröknek, hogy délelőtt mozgássérült anyja megbízta azzal, hogy adjon el egy négykerekű mopedet. A vevő házhoz jött, és helyben kifizette a vételárat. A lány felhívta az anyját, hogy megkötötte az üzletet, majd a telefont és a pénzt elrakta a kabátja zsebébe. Ekkor ért a házhoz a nő volt barátja, egy 20 éves, kiskunmajsai férfi.

Miután a vevő elment, bementek az épületbe, ahol összevesztek, aztán a férfi földre lökte volt barátnőjét, letépte róla a kabátját és elszaladt.

A kép illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A rendőrök a bejelentés utántazonnal keresni kezdték a támadót, akit délután fél 3-kor el is fogtak. A férfit rablás miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és javasolták a letartóztatását - írja a Police.hu.