Óriási siker, az Emily Párizsban egyik főszereplője is Nanushkát hord

Nanush
Vágólapra másolva!
Újabb óriási sikert ért el Nanushka magyar divatmárka, amelynek egyik kabátja az Emily Párizsban című világhírű netflixes sorozat harmadik évadában tűnt fel.
Vágólapra másolva!

A Bors azt írja, hogy az Emily Párizsban című sorozat 3. évadában szerepel a főszereplő fiún Gabrielen (Lucas Bravo) Nanushka kabátja.

A kabát a 2022-es tavasz/nyári kollekció Ruben peach darabja.

Nanushka kabát az Emily Párizsban című sorozat 3. évadában Forrás: Youtube

Nem ez az első eset, hogy a magyar divatipar zászlóshajójának egy remek ruháját filmben láthatjuk.

Ahogy az Origo is megírta, pontosan egy évvel ezelőtt a Szex és New York egyik főszereplője, a Cynthia Nixon által alakított Miranda Hobbes karaktere a Nanushka Paige Tencel overalljában tűnt fel,

mely a 2021-es tavasz-nyár kollekció egyik lélegzetelállító darabja volt.

Igazi sikertörténet

A tizenöt éve működő magyar divatmárka nemzetközi sikereiben vitathatatlan érdeme van a GB & Partners Kockázati Tőkealap-kezelőnek, mely hatalmas lehetőséget látott a Nanushkában, ezért az általuk kezelt EXIM Növekedési Alap 2016 végén úgy döntött, hogy befektet a márkába.

A Nanushka márka azóta 60-ról 500-ra növelte a nemzetközi viszonteladói számát a világon 50 országban és a 2016-os 335 millió forintos árbevétellel szemben 2018-ban már 2,6 milliárd forint árbevételt és 300 millió forint pozitív EBITDA eredményt, míg 2020-ban – a koronavírus okozta világgazdasági helyzet ellenére – már 7 milliárd forint árbevételt ért el.