Élettársát és ismerősét is megszúrta egy nő Tatabányán

Vágólapra másolva!
Súlyos testi sértés miatt kerülhet börtönbe az a nő, aki élettársát, majd néhány hónap múlva egy ismerősüket is megszúrta egy konyhakéssel.
Vágólapra másolva!

A nő élettársával együtt egy tatabányai albréletben lakott, gyakran veszekedtek. A nő többször megfenyegette a férfit, hogy meg fogja szurkálni. A nő 2022. január 12-én este a konyhában

részegen egy 20 centis pengéjű kést vett magához, majd az ágyban fekvő férfit többször arcon ütötte ököllel ok nélkül, ezután jobb kezét és bal felkarját többször megszúrta.

A férfi emiatt a szeme körül bevérzéssel járó sérüléseket, kezén és karján szúrt-vágott sérülést szenvedett, és eltört az orrcsontja.

Ugyanez a nő 2022. március 29-én a tatabányai lakás nappalijában együtt iszogatott élettársával és egy másik férfival. Eközben a nő a konyhába ment, magához vett egy 14 centis pengéjű kést, majd visszatért a szobába, ahol

ismeretlen okokból megszúrta a franciaágyon ülő ismerőse bal lábának térd feletti részét. A férfi ekkor felállt, és távozni akart, a nő viszont követte, és az előszobában hátulról megszúrta a jobb vállát.

Forrás: Ügyészség

A férfi megúszta könnyebb sérülésekkel, ami csak a szerencsének volt köszönhető.

Az ügyészség a vádiratban börtönbüntetés kiszabását javasolta.