Döbbenetes felvétel került elő a színpadon vetkőző Gurmai Zitáról - videó

Gurmai Zita, Románia
Gurmai Zita vetkőzik Romániában
Vágólapra másolva!
Hetek óta egyre nagyobb méreteket ölt, és egyre abszurdabb részletekre derül fény a szocialista Eva Kaili, volt EP-alelnök nevéhez kapcsolódó brüsszeli korrupciós botrányban. Kailinek kapcsolata lehetett nemcsak Gyurcsánynéval, de az MSZP-s Gurmai Zitával is, akiről egy döbbenetes felvétel került elő, amin éppen a színpadon vetkőzik. Fontos hangsúlyozni: attól még, mert Gurmai Zita sokszor viselkedett abszurd módon, vagy éppen politikusnőhöz méltatlanul, Eva Kailival való gyanús kapcsolatát nem lehet bagatellizálni. Ez is, az is Gurmai Zita.
Vágólapra másolva!

Gurmai Zita szocialista képviselőt tavaly újra megválasztotta elnökének az Európai Szocialisták Nőszervezete. Egy döbbenetes felvételen, ami évekkel ezelőtt készült, vélhetően a Nőszervezet egyik rendezvényén

a színpadon, beszéd közben vetkőzött Gurmai, aki végül csipkés trikójára felvett egy piros, feltehetően a szervezet logójával ellátott pólót. Utána pedig ugrándozni kezd.

Íme a videófelvétel:

Több mint két évvel ezelőtt Gurmai Zita egyébként azzal is felhívta magára a figyelmet, hogy

Szarvas Szilveszter újságíró elől futva menekült, hogy ne kelljen kérdésekre válaszolnia.

A képviselő végül egy italboltba menekült be, és ott várakozott.

Ami biztos, és ami kevésbé vicces: Gurmai Zita közeli kapcsolatban volt a már börtönben ülő, korrupt szocialista EP-alelnöknővel, Eva Kailival.