Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Itt vannak a részletek: ezt tudjuk a rendőrgyilkos korábbi életéről

SZ. Szilárd, SZ.Szilárd, rendőrgyilkos
Vágólapra másolva!
Felfüggesztett börtönbüntetés próbaideje alatt késelt a rendőrgyilkos. Az agresszív bűnöző többször állt már bíróság előtt. Egyik ismerőse, akivel többször együtt dolgoztak építkezéseken, a Tényeknek azt mondta, hogy a bűnözőnek alig volt egy józan pillanata, rendszeresen drogozott. A  TV2 Tények riportjából kiderül, hogy ügyvédje, vagy ügyvédei már most különböző trükkökkel próbálják védeni a gyilkost.
Vágólapra másolva!

A Tényeknek megszólalt a rendőrgyilkos egyik ismerőse, azt mondta, hogy a drog miatt romlott meg a kapcsolatuk, teljesen megbízhatatlanná vált, ezért a közös munkát is befejezték. Az építőiparban dolgoztak együtt.

Üzleti érzék volt, de kicsapongó, szélhámos, tényleg nem jelent meg. Amikor mi építettünk, ugye volt kulcsunk, mindig délutánra jött.

Ő a rendőrgyilkos férfi, Sz. Szilárd Forrás: korábbi rendőrségi fotó

A drogos rendőrgyilkos edzőterembe járt, ki volt gyúrva. Ismerőse szerint sokszor beszélt lekezelően másokkal, akár munkatársakkal is. A fiatal munkásokkal sokszor üvöltözött, nagyon durván beszélt velük. A riportban megszólaló munkatárs szerint

úgy beszélt velük, mint a kutyákkal.

Az agresszív bűnöző már állt bíróság előtt; próbaidőn volt, amikor megkéselte a rendőröket.

- mondta Kovács Katalin, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője.

Forrás: Videa/ ORIGO VIDEO

Miután a bűnözőt az ügyészség őrizetbe vette, gyanúsítottként hallgatta ki, de ő nem tett vallomást, panasszal élt a gyanúsítás ellen.

A TV2 Tények riportjából kiderül, hogy

ezt vélhetően az ügyvédje, vagy ügyvédei tanácsára tette, mert már most különböző trükkökkel próbálják védeni a drogos rendőrgyilkost.

Az agresszív bűnözőről kiderült az is, hogy nem bánta meg a gyilkosságot, tiszta a lelkiismerete. A Bors egyik kollégája ma bejutott hozzá a kórházba, ahol

mosolyogva fogadta őt a gyilkos.


Amikor afelől érdeklődött, hogy a gyilkosság után tiszta-e a férfi lelkiismerete, a bűnöző azt válaszolta:

Az újságírónak ezután el kellett hagyni a kórtermet a rendőrök kérésére.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről