Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Vascsővel támadt volt élettársa új párjára egy dorogi férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy dorogi férfi, az egyik helyi parkolóban egy vascsővel támadt rá a volt élettársa új párjára, aki életveszélyesen megsérült.
Vágólapra másolva!

A férfi 2021 áprilisában találkozott a korábbi élettársával egy dorogi parkolóban, ahova a nő a párjával ment el, mert tartott a férfitól.

Amikor a férfi megérkezett a parkolóba, a nő és a párja odamentek hozzá. A férfi azonban nem szállt ki a kocsiból, hanem nagy gázzal elhajtott. Egy közeli háznál magához vett egy vascsövet, majd a kocsival visszament a parkolóban. Közben azt mondogatta dühében, hogy

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

A parkolóban kiszállt a kocsiból, a vascsővel a kezében odafutott a nő új párjához, és fejen valamint bordán ütötte a csővel, majd verekedni kezdtek.

A megvert férfinak megrepedt a fején a bőr, valamint eltört a bordája és megrepedt a lépe. A kórházban mentették meg az életét, ki kellett venni a lépét.

Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen, ami miatt a bíróság 2 év felfüggesztett börtönre ítélte. A döntés nem jogerős.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről