Magyarországon fogták az eislingeni szatír néven ismertté vált szexuális ragadozót - videó

Vágólapra másolva!
A KR NNI munkatársai a külföldi kollégáik jelzése után két órán belül a TEK segítségével elfogták az eislingeni szatír néven elhíresült, körözött német férfit.
Vágólapra másolva!

A Német Központi Célkörözési Egység január 25-én gyors segítséget kért a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda Életvédelmi és Célkörözési Főosztály Célkörözési Osztályától, miután felmerült a gyanú, hogy egy szexuális jellegű bűncselekmény elkövetése miatt körözött német bűnöző Magyarországon bujkál. A KR NNI munkatársaihoz eljutatott adatok alapján

az eislingeni szatírként elhíresült férfit egy budapesti pszichiátriai intézményben kezelték, ahonnan pár órán belül el akarták küldeni.

Forrás: Police.hu

A rendőrök nem vesztegették az időt, azonnal megkezdték a nyomozást és helyszíni terepszemlét tartottak. Az információk igaznak bizonyultak, a 25 éves, körözött bűnöző valóban az intézményben volt, úgyhogy megszervezték az elfogását. Mint kiderült, a férfinek korábban is voltak már agresszív dühkitörései, és zavart viselkedése miatt fennállt a veszélye, hogy ellenáll, esetleg a rendőrökre támad, ezért a Terrorelhárítási Központ segítségét kérték.

A német kollégáik jelzése után alig két órán belül megbilincselték a német férfit, akit bevittek a kapitányságra. A bűnöző kiadatási őrizetben van, sorsáról, esetleges kiadatásáról az illetékes bíróság dönt majd - írja a Police.hu.