Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Márki-Zay egy német lapnak megerősítette: fegyvert is szállítana Ukrajnába

Ukrán válság, 2022, Magyarország, Budapest, tüntetés az orosz nagykövetség épülete előtt, Andrássy út, tüntetés, Ukrajna, Márki-Zay Péter
Vágólapra másolva!
Gyurcsány jelöltje egy német lapnak megerősítette: fegyvert is szállítana Ukrajnába, tehát kiderült, hogy megint összevissza beszél. Korábban Márki-Zay azt mondta, hogy Magyarországnak magyar katonákat és fegyvereket kellene küldenie Ukrajnába, ezzel szemben ma már azt követeli, hogy Magyarország függessze fel a Paks II. beruházás engedélyezési eljárását, és utasítsa ki a Nemzetközi Beruházási Bankot Budapestről. A baloldal nincs tisztában a felelőtlen kijelentéseinek súlyával, hiszen miközben Nyugat-Európában egy nap alatt 50%-kal emelkedett a gáz ára, ehhez képest Magyarországon a magyar emberek továbbra is a rezsicsökkentett árat fizetik. Azzal, amit tesznek, és amilyen gazdasági intézkedéseket követelnek, belesodorhatják az országot a háborúba, és ennek a magyar családok ihatják meg a levét. Ezzel szemben a magyar miniszterelnök és a kormány felelősségteljesen cselekszik, és mindent megtesz Magyarország és a magyar emberek biztonsága érdekében.
Vágólapra másolva!

Márki-Zay Péter ismét meggondolatlanull, összevissza beszél, amikor az orosz-ukrán helyzettel kapcsolatban egyik nap azt mondja, hogy küldene magyar katonákat és fegyvereket Ukrajnába, másnap viszont már mást mond.

Márki-Zay Péter és a baloldal sokadjára ragadtatja el magát, és felelőtlen kijelentéseket tesznek az ukrajnai háborús konfliktus kapcsán.

A baloldal nem tudja, mit tesz

Márki-Zay Péter most lelepleződött, mert

egy német lapnak megerősítette: fegyvert is szállítana Ukrajnába.

Gyurcsány jelöltje azt mondta a német Der Tagesspiegelnek:

Márki-Zay nem tudja mit beszél Fotó: Csudai Sándor - Origo

Márki-Zay egyik nap ezt, másik nap azt mondja.

– mondta el Kiszelly Zoltán, a Századvég Alapítvány Politikai Elemzések Központjának igazgatója az Origónak adott interjúban azzal kapcsolatban, hogy a baloldal katonákat és fegyvereket küldene Ukrajnába.

Márki-Zay elragadtatta magát, és a probléma ebben az, hogy ez már a sokadik ilyen eset. Ha egy ilyen ember lenne Magyarország miniszterelnöke, akkor nemcsak világpiaci rezsiárak lennének Magyarországon, és szűnne meg a minimálbér, vagy lenne fizetős az egészségügy, hanem könnyen belekeveredhetnénk egy háborús konfliktusba az ő hozzá nem értése miatt.

Miközben a baloldal kedden még azt mondta, hogy Magyarországnak magyar katonákat és fegyvereket kellene küldenie Ukrajnába, ezzel szemben ma már

AZT KÖVETELIK, HOGY MAGYARORSZÁG FÜGGESSZE FEL A PAKS II. BERUHÁZÁS ENGEDÉLYEZÉSI ELJÁRÁSÁT, ÉS UTASÍTSA KI A NEMZETKÖZI BERUHÁZÁSI BANKOT BUDAPESTRŐL.

A baloldal nincs tisztában a felelőtlen kijelentéseinek súlyával, hiszen

MIKÖZBEN NYUGAT-EURÓPÁBAN EGY NAP ALATT 50%-KAL EMELKEDETT A GÁZ ÁRA, EHHEZ KÉPEST MAGYARORSZÁGON A MAGYAR EMBEREK TOVÁBBRA IS A REZSICSÖKKENTETT ÁRAT FIZETIK.

Ha megtörténne, amit a baloldal követel, azzal veszélybe kerülhetne az orosz gázellátás.

AZZAL, AMIT A BALOLDAL TESZ, BELESODORHATJA AZ ORSZÁGOT A HÁBORÚBA, ÉS EMELLETT OLYAN GAZDASÁGI INTÉZKEDÉSEKET AKARNAK, AMIKNEK A MAGYAR CSALÁDOK IHATJÁK MEG A LEVÉT.

Miközben a baloldal háborúba sodorhatja az országot, Orbán Viktor miniszterelnök egyértelműen fogalmazott. Orbán Viktor a Facebook-oldalán számolt be az éjjel fél háromkor véget ért EU-csúcsról. A miniszterelnök azt mondta:

A kormányfő videója itt nézhető meg.

- teszi fel a kérdést az ismert producer, Rákay Philip a Patrióta legújabb részében.

Az ukrán rendőrség sajtószolgálata által közreadott képen tűzoltók vizsgálnak egy rakétatámadás során megrongálódott lakóházat Kijevben 2022. február 25-én Forrás: MTI/AP/Az ukrán rendőrség sajtószolgálata/-

Deák Dániel elemző úgy látja, hogy

Miközben Márki-Zay és a baloldal felelőtlen nyilatkozatokat ad, addig a magyar kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy az orosz-ukrán konfliktusban érintett szereplőket a folyamatos párbeszédre sarkallja,

felelősségteljesen cselekszik, és mindent megtesz Magyarország és a magyar emberek biztonsága érdekében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről