Alufólia-sisakos Szinetár Dóra: a zenés celeb elképesztő "gondolatai" a világról

Vágólapra másolva!
Szinetár Dóra zenés celeb úgy érezte, hogy az év vége felé közeledve az egész világmindenséget meg kell magyaráznia. És lelepleznie egy világméretű összeesküvést, amelynek tagja a világ összes kormánya, összes gyógyszergyártója és a teljes élelmiszeripar is. Nem véletlen, hogy Szinetár Dóra arról is beszélt, hamarosan táplálkozástudománnyal kíván foglalkozni. Miért is ne tenné? A szilveszterre való tekintettel közöljük Szinetár Dóra eszmefuttatását.
Vágólapra másolva!

Elmondása szerint sokat tanult arról (mégis, hol tanult???), hogy a cukoripar milyen összefüggésben van a gyógyszeriparral, és ezek (szerinte) hogyan élősködnek az embereken. Na, de idézzük szó szerint, hiszen klasszikus gondolatokról van szó. "Először szép lassan megbetegítenek az élelmiszerrel, amit megetetnek velünk, majd sok pénzért elkezdik gyógyítani a tüneteinket a gyógyszereikkel, aztán pedig még több pénzzel a gyógyszereik mellékhatásait kezdik el gyógyítani. És mindez beletorkollik abba, hogy a nyugdíjaskor elején lehetőleg mindenki haljon meg, hogy ne kelljen rájuk költenie a társadalomnak.

Szinetár Dóra Forrás: Szinetár Dóra / Instagram

Én ehhez nem óhajtok asszisztálni, úgyhogy az első kettőt kipipáltam: nem eszek szemetet és nem szedek gyógyszert, s tervezem a harmadikat is, vagyis nem óhajtok a nyugdíjas korom elején meghalni."

A szinhaz.online idézi Szinetár Dóra - túlzás nélkül - alufólia-sisakos világösszeesküvés-bölcsességeit, mi is ott olvastuk. Úgy tudjuk, hogy nemrégen a Katona József Színháznál próbálkozott, szerepért. Hacsak közben a színház igazgatója nem húzott szintén a fejére egy alufólia-sisakot, nem vagyunk meggyőződve, hogy ez a mély intellektualitás közelebb viszi a celebet prózai álmaihoz.