Taxistámadás történt Kazincbarcikán

taxi
Illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy részeg férfi a párjával és a gyerekével ült be egy taxiba Kazincbarcikán. Út közben összeveszett a sofőrrel, ezért megütötte. Majd miután megálltak, tönkretette a taxis telefonját és adó-vevőjét és az autója körül kergette.
Vágólapra másolva!

Az idei év első napjának hajnalán hívott taxit egy 23 éves férfi és a családja. A férfi a jobb első ülésre ült le. Útközben összeveszett a sofőrrel, mert az nem akarta felhívni a férfi egyik ismerősét. Arra utasította a sofőrt, hogy előzze meg az előttük haladó autót.

Az előzés közben a férfi arcon vágta a taxist, aki vészfékezéssel megállította az autót és kiszállt.

A férfi is kiszállt és kivette az autóból a sofőr 200 ezer forintos telefonját, meg a 100 ezer forintos adó-vevőjét. A tárgyakat földhöz vágta és tönkretette. Közben azt mondta a sofőrnek, hogy verekedjen meg vele. A taxis erre nem volt hajlandó, ezért a férfi kergetni kezdte a kocsi körül, végül kigáncsolta. Amikor a taxis felállt, a férfi azt kiáltotta, hogy:

Illusztráció Forrás: pixabay.com

A veszekedésnek az vetett véget, hogy a férfi észrevette, hogy a párja a gyerekükkel együtt elindult haza, úgyhogy ő is utánuk ment.

A sofőrnek 8 napon belül gyógyuló sérülései lettek és könnyű testi sértés miatt feljelentést tett az utasa ellen. A 23 éves férfi veszélyeztette a közlekedésben részt vevők életét és testi épségét. Az ügyészség a büntetlen előéletű férfival szemben tárgyalás mellőzésével, felfüggesztett börtönbüntetést indítványozott.