Durva tömegverekedés tört ki egy pápai munkásszállón

Vágólapra másolva!
Asztal-és széklábakkal ütötték egymást egy pápai munkásszálló lakói. Hárman olyan súlyosan megsérültek, hogy kórházba kellett őket vinni.
Vágólapra másolva!

December 20-ára virradó éjszaka jelentették be a rendőrségen, hogy az egyik pápai munkásszálló több lakója összeverekedett egymással. A vita három külföldi fiatal és az egyik munkatársuk között robbant ki, mire az bemenekült előlük a szobába, és magára zárta az ajtót. A 17, a 18 és a 19 éves támadó követte.

Rátörték az ajtót, és aztán rátámadtak a férfire, majd törtek-zúztak a szobában.

Az áldozat három másik munkatársa hallotta, hogy valami történik. Lerohantak az emeletről, hogy a segítségenek. A támadókat őket is célba vették. Asztal- és széklábakkal ütötték őket.

Forrás: Police.hu

A helyszínre érkező rendőrök két verekedőt elfogtak. Eközben társuk megpróbált elmenekülni, de nem jutott messzire. A szálló közelében lecsaptak rá. A rendőrök kihallgatták, majd őrizetbe vették a fiatalokat. Az áldozatok közül

hárman olyan súlyosan megsérültek, hogy kórházba kellett vinni őket.

Forrás: Police.hu

A verekedők ellen súlyos testi sértés, illetve annak kísérlete, emellett felfegyverkezve és csoportosan elkövetett magánlaksértés, és rongálás miatt folyik eljárás. A Veszprém megyei rendőrök a letartóztatásukat javasolták az ügyészeknél - írja a Police.hu.