Az eltűnt budai topmenedzser apósa megszólalt a Dunában talált holttesttel kapcsolatban

Szűcs Tamás
Vágólapra másolva!
Több mint egy hónapja tűnt el a 32 éves Szűcs Tamás, aki egy koncertre indult a barátaival a Budapest Parkba, ám azóta senki nem látta. Napokkal ezelőtt a rendőrség egy holttestet talált Adonynál a Dunában, akinek a ruházata hasonlít az eltűnt topmenedzserére, ám a férfi apósa bízik benne, hogy nem Tamás holttestét találták meg. A férfi a közösségi oldalán üzent - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Szűcs Tamásnak a Rákóczi híd környékén veszett nyoma, a családja azóta minden követ megmozgat, hogy előkerítse, ám egyelőre sikertelenül.

Szűcs Tamás Forrás: Pátria Nyomda

Pár napja egy horgász egy holttestet talált a Dunában Adonynál. A leírás szerint a holttest ruházata megegyezett azzal, amit a topmenedzser azon a szeptemberi éjszakán viselt, amikor a Budapest Parkban buliztak, majd eltűnt.

A rendőrség DNS-mintát kért családtól.

Azonban a rendőrség az ismeretlen holttest miatti kiadott körözésében a megtalált embert kopasznak írta le.

A holttest megtalálása után Szabó János, a férfi apósa is reagált a Facebook-oldalán

„Ahogy a hírekben olvashattátok, ismeretlen férfit találtak a Duna adonyi szakaszán. Hangsúlyozom: ISMERETLEN"

– írja a férfi a bejegyzésében, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy amíg az azonosítás tart, számukra ismeretlen is marad a keresett személy.

„Persze, lehet ránk olvasni, hogy homokba dugjuk a fejünket, hiszen a rendőrségi felhívásban szereplő ruházat, termet, stb. nagyon hasonló a körözésben olvasható paraméterekhez. De akik úgy gondolják, hogy így teszünk, azokkal majd akkor fogok leülni beszélgetni, ha nekik tűnik el egy közeli hozzátartozójuk" – folytatta János, aki arra kért mindenkit, próbáljanak hiteles forrásból tájékozódni.