Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Félnek, hogy újra ölhet a gyerekgyilkos expornósztár

Katalin körözési oldala a rendőrség honlapján
Katalin körözési oldala a rendőrség honlapján
Vágólapra másolva!
Szanatóriumba szerette volna áthelyeztetni magát az Olaszországban most előzetesben ülő Katalin, aki tavaly megölte a 2 éves kisfiát. Azt kérte, hogy egy új, kísérleti intézménybe költözhessen, amit a helyiek csak wellness-részlegnek neveznek. A kérését elutasították - írta meg a Bors.
Vágólapra másolva!

A lap információi szerint Katalin és gyereke apja, Norbert kapcsolata már a kisfiú megszületése előtt sem volt felhőtlen. A válás során a férfi kapta meg a gyerek felügyeleti jogát, de Katalin ebbe nem akart beletörődni, ezért Olaszországba menekült a kis Alex-szel. Norbert és a nő ismerősei is próbálták meggyőzni őt, hogy jöjjön haza, de nem volt erre hajlandó. Végül, ahogy azt már korábban megírtuk, a magyar pornósztár

több késszúrással brutálisan végzett kétéves kisfiával,

majd a holtteséet egy szupermarketben a kasszaszalagra tette.

Mindezt azért, mert ha Alex az övé nem lehet, akkor senkié se legyen.

A tettéről az apának képet is küldött, aki először fel sem fogta, hogy mi történt. A nő elmeállapotát több orvos is vizsgálta, de nem találtak semmi említésre méltót, így életfogytig tartó, de az ügyészek azt kérték a bírótól, hogy ítélje legalább 25 évnyi fegyházbüntetésre. Katalin szeretett volna jobb körülmények közé kerülni, ezért kérte az áthelyezését, amit a bíróság elutasított. Azért döntöttek így, mert túl súlyosnak ítélték az asszony tettét, sőt, arra is láttak esélyt, hogy újra gyilkolna, ha lenne rá lehetősége.

A wellness-részlegként emlegetett hely, ahová Katalin szeretett volna bekerülni, igazából egy szociális farm, ahol nincsenek sem börtönőrök, sem rendőrök, és nagy szabadságot élvezhetnek az ott élők. Emellett az ott „raboskodók" sokat foglalkoznak mezőgazdasággal és a környezettel, lehetőségük van találkozni a családtagjaikkal és szabadidős programokon is részt vehetnek.

Katalin körözési oldala a rendőrség honlapján Forrás: Police.hu

A meggyilkolt kisfiú édesapjának az ügyvédje teljesen abszurdnak tartotta a nő kérését. Azzal érvelt, hogy a gyerekgyilkos onnan akár meg is szökhetne, és újabb áldozatai lehetnének.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről