Orosz Anna a „Kazinczy Frigyes" gimnázium mellett tüntetett

Orosz Anna Momentum
Vágólapra másolva!
Orosz Anna, a Momentum képviselője és párttársai, ahogy általában, most is meglátták a lehetőséget egy csoportosulásban, ezúttal a külső-pesti tankerület előtt. Az időnként bohózatba illő külsőségek közepette zajló kormányellenes „demonstráción" Orosz Anna élőben igyekezett kommentálni az eseményeket, de időnként úgy tűnt, nem teljesen van képben a körülményeket illetően.
Vágólapra másolva!

A „Kazinczy Frigyes" gimnázium megfenyegetett pedagógusairól beszélt péntek reggeli, élő bejelentkezésében Orosz Anna momentumos politikus. A képviselő és párttársai aktív résztvevői voltak annak a demonstrációnak, amelyet a „megfenyegetett" pedagógusok mellett kiállva szerveztek a külső-pesti tankerület hivatala előtt.

Orosz Anna momentumos képviselő élő bejelentkezése Forrás: Facebook

A „spontán" megmozdulást bohózatba illő jelenetek is tarkították, amelyeket – hála Orosz élő videójának – megőrzött az internet. Ilyen volt például, amikor egy idős női hang azt skandálta – de inkább előskandálta –, hogy „fizessétek meg a tanárainkat", majd csatlakozott hozzá egy idősebb úr is, aki minden bizonnyal szintén több évtizeddel túl volt már diákévein. A felvételen azt is hallani, amint egyes – szintén nem diákkorú – résztvevők megbeszélik, hogy mit is kellene skandálni.