Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Orbán Viktor az Egyesült Arab Emírségek elnökével tárgyalt

CROO, Alexander De; GOLOB, Robert; ORBÁN Viktor; MICHEL, Charles; ABELA, Robert; MICOTÁKISZ, Kiriákosz
Budapest, 2022. október 17. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök a hét második felében Brüsszelben sorra kerülő európai uniós csúcstalálkozó előkészítéseként közös videókonferencián vesz részt Charles Michellel, az Európai Tanács elnökével, Robert Abela máltai, Alexander De Croo belga, Kiriákosz Micotákisz görög, valamint Robert Golob szlovén miniszterelnökkel a Karmelita kolostorban 2022. október 17-én. Az Európai Tanács az ukrajnai háborúról, az energiaválságról, gazdasági kérdésekről és a külkapcsolatokról tart majd megbeszélést. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Vágólapra másolva!
Gazdasági és energetikai együttműködésről tárgyalt Orbán Viktor miniszterelnök telefonon Mohamed bin Zájeddel, az Egyesült Arab Emírségek elnökével telefonon - erősítette meg az MTI-nek Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke szerdán.
Vágólapra másolva!

A WAM állami hírügynökség információi szerint a beszélgetésen szó esett az Egyesült Arab Emírségek és Magyarország közötti kétoldalú kapcsolatokról és azok megerősítésének lehetőségeiről, különösen a kereskedelem, az energia, a megújuló energia és a technológia területén, a két ország által 2022 februárjában aláírt gazdasági együttműködési program részeként.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről