Németország
21:002024. június 14.
Skócia
Magyarország
15:002024. június 15.
Svájc

Vascsővel rabolta ki ismerősét egy tatai férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A férfi a hajnali órákban ment el ismerőse lakókocsijához, ahol egy vascsővel fenyegette és pénzt követelt tőle. Az ismerős nem tudott neki elég pénzt adni, ezért a férfi úgy megütötte a vascsővel, hogy elájult.
Vágólapra másolva!

A férfi április 14-én, a hajnali órákban elment az ismerőse lakókocsijához és hangosan dörömbölni kezdett a bejárati ajtón. Az ismerős kinyitotta az ajtót, mire a férfi hangosan szitkozódva bement, majd fenyegetően elindult az ismerős felé és a magával vitt vascsővel ráütött a konyhaszekrényre, közben 15 ezer forintot követelt. Az ismerős próbálta nyugtatni, kérte, hogy ne kiabáljon, mert alszanak a gyerekei.

A férfi erre azzal kezdett fenyegetőzni, hogy agyonüti őt és a gyerekeit is.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Az ismerős a fenyegetések miatt odaadott neki 7 ezer forintot, de a férfinak ez nem volt elég. Többet követelt, majd a vascsővel elkezdte verni, de az ismerős nem tudott többet adni. A támadó ezek után festéket követelt, de nem tetszett neki az a szín, amit az ismerős mutatott, ezért a festékes vödröket szétverte a vascsővel. Később megint a férfit kezdte ütni, közben pedig értékeket követelt.

A vascsővel úgy megütötte az ismerősét, hogy az elájult.

A felfegyverkezve elkövetett rablás miatt indult ügyben a bíróság legutóbb október 14-ig hosszabbította meg a férfi letartóztatást. Most az ügyészség azt javasolja hosszabbítsák meg a letartóztatást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről