A nemváltoztatást akarja népszerűsíteni a köznevelésben a Soros-féle Amnesty International

Amnesty International
Vágólapra másolva!
Az Alapjogokért Központ a közösségi oldalán arra hívja fel a figyelmet, hogy a Soros György amerikai milliárdos által támogatott baloldali NGO, az Amnesty International a nemváltást népszerűsíti az iskolákban.
Vágólapra másolva!

– írja az Alapjogokért Központ, majd így folytatja:

A nemváltoztatást akarja népszerűsíteni a köznevelésben a baloldal!

  • "Ugyan már, Magyarországon szó sincs arról, hogy bárki nemváltoztatást propagálna iskolákban, ezt csak a jobboldal találta ki, hogy hergelhessen" – hallottuk csilliószor a gyermekvédelmi törvény, majd a népszavazás kapcsán a baloldal és csatolmányai részéről. Mi itt a Központnál akkor is elmondtuk, hogy valóban kár összeesküvés-elméletekről lamentálni – ugyanis már a gyakorlatról beszélünk.
  • Azt is elmondtuk, hogy itt a "csendes eső" taktikájáról van szó. Nem rögtön a nemváltás népszerűsítésével kezdenek, hanem – ahogy Nyugaton pár évtizeddel ezelőtt – először csak "érzékenyítenek", szavakat formálnak át, "szexuális egyenlőségről" papolnak, majd újabb és újabb "gendereket" [aszexuális genderfluid, nonbináris agender] találnak ki. Utána jönnek a félhivatalos "LMBTQAPIstb." és genderstratégiák – ld. az Unió vonatkozó dokumentumait –, majd az EP kimondja, hogy férfiaknak is van joguk szülni. Mindezt követően veszik csak célba a gyerekeket, átírják a meséket, a herceg a hercegbe lesz szerelmes, utána jön az iskola – és a nemváltás konkrét és direkt propagálása.
  • A gyermekek védelmének ügyét a Soros György által finanszírozott nyílt társadalom hálózata – és magyarországi kitartottjaik – igyekeztek kigúnyolni, "az anya nő, az apa férfi" alaptörvényi kitételére olyanokat mondtak, hogy ilyen alapon azt is lehetne rögzíteni, hogy "az ég kék, a fű zöld". De látható, hogy sem az Alaptörvény, sem a gyermekvédelmi szabályok, sem gyermekvédelmi népszavazás nem volt ok nélkül: a magyarországi Amnesty most már nyíltan felvállalja, hogy be akarja vinni a szexuális propagandát az iskolákba, sőt, ott a nemváltás-nemátalakítás "lehetőségéről" akarja győzködni a kiskorúakat – elmondásuk szerint azért, hogy "széles eszköztár segítségével új pedagógiai utakat nyisson meg a diákok érdekében".
  • Mindez teljesen nyíltan szembemegy az alkotmány és a törvény betűjével is, mely kimondja: iskolai "foglalkozások nem irányulhatnak a születési nemnek megfelelő önazonosságtól való eltérés, a nem megváltoztatása népszerűsítésére". Az Amnesty tehát törvénysértésre buzdít – de ami a rosszabb, a szülők kikerülésével akarják átmosni a gyermekek agyát.
  • 2022. április 3-án a magyar választók nemet mondtak a nyílt társadalom hálózata által guruló dollárókkal pénztelt baloldalra, annak pártjaira és "civiljeire". Nemet mondtak a genderideológiára is: a népszavazáson a szavazók 95 százaléka, 3,5 millió ember állt ki a gyermekek védelme mellett – soha ennyien nem szavaztak még Magyarországon egy ügy mellett 1990 óta!
  • Az világos, hogy mi a nyílt társadalom, a balos amerikai donorok érdeke és ezeket hogyan akarják ráerőszakolni a magyar társadalomra – legyen szó akár migrációról, akár az értelmetlen szankciókról, akár a genderagymosásról. De ha már "emberi jogi NGO-król" van szó jelen esetben, érdemes lenne figyelembe venniük az egyik legfontosabb alapjog, a választásokon történő részvétel eredményét: az ugyanis azt mutatja, hogy ebből az emberek nem kérnek. A magyar választók demokratikus módon kifejezték, mit akarnak – és most (is) ezzel megy szembe a baloldal, az Amnesty.

– zárja bejegyzését az Alapjogokért Központ, amely alább tekinthető meg teljes egészében.